| Just a kid a întrebat:

Cate ati fi dispus sa faceti pentru persoana iubita? cate ia-ti ierta? ati ajunge sa va schimbati daca asta lar/ar face/o fericit/a; chiar daca poate voi nu vreti asta da sa o faceti doar de dragul lui/ei? ati renunta la orgoliu de cate ori ar fi nevoie?

daca 2 se despart de mai multe ori si mereu ajung sa se impace, inseamna ca rel nu va merge si nu se iubesc, sau ca datorita faptului ca se iubesc ajung impreuna indiferent de greseli?

11 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Inseamna ca datorita faptului ca se iubesc ajung impreuna indiferent de greseli. Sa'tsi spun si de ce? Daca fata de exemplu se roaga de baiat sa se impace, e ptc tine la el. Si baiatul daca cedeaza in cele din urma inseamna ca o iubeste. Nu e mereu asa, dar cea mai mare parte a cazurilor.

| Razvan a răspuns:

Putine rau.Pe bune.Sunt zgarcita cand e vorba de "show me the love, babysmug"
Adica, nu prea ma dau in vant dupa asa cevathinking

| Alisa a răspuns:

Se presupune ca daca cineva te iubeste, te iubeste pentru ceea ce esti tu ca persoana, pentru ceea ce faci tu ci nu pentru ceea ce ar vrea ea/el sa fii. Dar in acelasi timp vorbiind, daca acel comportament pe care il ai tu nu este unul tocmai bun si il ranesti prin ceea ce faci, trebuie sa vorbesti cu el si s avezi ce il deranjeaza la tine, cu ce ii gresesti.

Intr-o relatie unde se presupune ca cei doi se iubesc nu mai e loc si de orgoliu, orgoliul si iubirea se bat cap in cap. Trebuie sa discutati sincer, sa vedeti care dintre voi a gresit si in felul asta sa ajungeti la o concluzie.
Depinde ce fel de greseli faceti de va despartiti de atatea ori, poate a intervenit monotonia, ceea ce nu e prea bine, mereu trebuie sa descoperiti cate ceva nou in persoana iubita, sa faceti lucruri noi impreuna, etc.
COmunicarea este cheia in toate chestiile pe care le-ai mentionat tu in intrebarea ta.
Numai bine!

| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Pai zic din prima as face orice ca "el" :X sa fie fericit

| Pissy a răspuns:

Am fost dispusa sa fac tot ce ai enumerat tu mai sus si am ajuns la concluzia ca mi-am irosit energia degeaba! happy

| Dan a răspuns:

Cred ca tu esti necajit/a, te-ai certat cu cel pe care iubesti. Asa este in viata omului, fiecare cu orgoliu sau, depinde cine castiga, se spune ca ce mai intelepti castiga primii, pot sa castigi si tu daca stii cum sa faci.Noroc!happy

| Just a kid explică:

Si daca se roaga baiatu de fata sa se impace? si pe urma gresesc aman2 da mai mult baiatu si iar despartire si iar dupa un timp se roaga el de ea?

| ronin33dan a răspuns:

Unii ajung si la crima ...asa ca, ceru-i limita!

| Dydy_7659 a răspuns:

Eu una am fost si voi fi dispusa sa fac orice pentru el. Sunt cu el de 4 ani si sincer iti spun am trecut peste multe. Ne-am desp de multe ori si ne-am impacat. Mi-am calcat de multe ori pe orgoliu, tot timpu am lasat de la mine. E adv la un momendat ajungi la capatul puterilor dar stiu ca pentru dragoste merita sa faci orice. Spun asta stiind ca si el ma iubeste dor ca noi 2 suntem caractere forte tarii, capoase, incapatanate si a fost forte greu sa lasam de la noi pentru a trece peste anumite lucruri. Si sincer iti spun am trecut peste multe nici nu iti poti imagina dar dupa fiecare certa ne-am impacat si ne iubim din ce in ce mai mult. Am invatat amandoi ca atunci cand iubesti cu adeverat pentru persoana iubita te schimbi, ierti si renunti la orice pentru a o face fericita. Sper sa iti fi fost de ajutor happy Bafta

| un copil:x a răspuns:

As fi dispusa sa fac multe pentru cel pe care il iubesc, i`as ierta orice mai putin violenta, m`as si schimba doar pentru el, iar la orgoliu nu stiu daca pot sa renunt ori de cate ori e nevoie, pentru ca eu sunt orgolioasa si de multe ori mi`e greu sa`mi calc pe orgoliu, chiar daca poate nu e bine. Oricum, pentru persoana pe care o iubesc sunt dispusa sa trec multe cu vederea.

Iar daca 2 persoane ajung sa se impace mereu cand se cearta, cred ca tin unul la altul.Altfel, nu s`ar intoarce de fiecare data din drum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Totul as face ca sa ma impac cu persoana iubita