| Un NiMeNi CeLeBrU a întrebat:

Cate cazuri cunoasteti in care fata a ramas insarcinata din cauza acelui lichid care are rol de lubrefiere? parca se num,, picatura placerii". pana acum am auzit din punct de vedere teoretic. dar vreau si practic.tongue

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu stiu doua cazuri: sotia unui bun prieten al sotului meu si o fosta colega de facultate de-ale mele. Nu din povesti, ci direct din relatarile lor.

Abh
| Abh a răspuns:

Avand in vedere ca am tangenta profesionala cu asemenea cazuri, pot sa-ti spun cu mana pe inima ca am intalnit multe.Coitul intrerupt nu este o masura de contraceptie.

| catthshshshs a răspuns:

Nu cunosc personal, dar este foarte posibil.

| pisicutsa a răspuns:

Acesta fiecare îl numeşte cum îi place lui, dar nu are importanţă cît e lichid sau cînd e picul acestui "dat drumul", important e doar faptul perioada în care are loc actul sexual.
Dacă acesta e între acele doua menstruaţii(adică acel care a fost şi acel care va fi) poţi avea dubii numai atunci că eşti în sarcină.
Băieţii cred că totul depinde de ei, ha... nu ai dreptate, depinde şi de ceea dacă fata primeşte placere în sex şi timpul cînd se întîmplă acest act. Succes

| marymaryanne a răspuns:

Eu sunt una din acele persoane.am ramas insarcinata chiar daca el nu a ejaculat in mine.in tipul penetrarii barbatul se excita si ii curge acel lichid. cea mai sigura metoda este anticonceptionalele.caci si prezervativul se mai rupe si nu poti avea mare incredere sa-l folosesti(asta in cazul in care ai o relatie stabila). te pupic si sper ca team lamurit cat de cathappy

| asya a răspuns:

Eu nu cunosc pe nimeni sa fi patit asta! Stiu fete care nu s-au protejat ani buni(ma refer la metode contraceptive, dar au evitat ejacularea in interiorul vaginului), insa chiar si asa exista sanse sa ramai insarcinata, chiar daca sunt mici! Sincer, desi mi-e rusine ca fac asta, nici eu nu ma protejez! Si nu e ca nu as vrea, insa nu pot sa iau anticonceptionale ca le-ar putea gasi parintii mei(desi am aproape 19 ani), iar prezervativul u pot sa-l suport nici eu nici iubitul meu. Te sfatuiesc totusi sa nu risti, sa nu faci greseala pe care o fac eu!

| iceheat a răspuns:

Eu nu prea stiu cazuri. dar s-ar putea sa ramai daca acel lichid contine spermatozoizi cel mai sigur este sa faci un test de sarcina