| LoveUbutUdontCare a întrebat:

Cate dintre voi ati avut o relatie serioasa, in care sa iubiti cu tot sufletul, si dupa ce s-a terminat, ati avut o alta relatie in care sa puteti iubi din nou? (Intreb asta pentru fetele care chiar au avut relatii nu de 1 luna 2, si care chiar au iubit, nu ca fetele de 13, 14 ani.) Eu tocmai am iesit dintr-o relatie de 1 an si 4 luni, si sunt foarte pretentioasa la baieti. Nu ca as fi eu o frumusete rara, dar ofer foarte multe intr-o relatie, si astept sa gasesc acel baiat care se potriveste cu mine. Trebuie sa existe acea chimie de la inceput, eu una nu cred ca ma pot indragosti pe parcurs. Mai exista acea pasiune si a doua oara cand iubesti? mai poti iubi o a doua oara cu adevarat? Astept exemple clare, si cive vrea sa vorbim mai multe, chiar sunt deshcisa.
Funda mesajului care chiar ma poate ajuta cumva!
Multumesc.

Răspuns Câştigător
| AndyLavy a răspuns:

Eu am avut o asa zisa relatie de doi ani si 5 luni, care s-a termin foarte brusc, si am suferit mult. Insa dupa doi ani, am intalnit persoana cu care luna asta implinesc 3 ani de zile si care ma face in fiecare zi cea mai fericita. La incepur ( in acei doi ani) si mie mi-a fost greu, imi era frica si oarecum cautam in fiecare baiat ceea ce avea fostul prieten, cea mai mare greseala. Uneori tindem sa ne inchidem in noi, si doar sa lasam timpul sa treaca, lucru pe care l-am facut de asemenea, si nu este deloc bine.Gandeste-te ca pur si simplu nu a fost sa fie, ca o sa ai parte de cineva mult mai bun.
Si da, trebuie sa existe ceva inca de la inceput, si eu sunt de aceiasi parere.Fiecare iubire este diferita, prima este unica, pentru ca este prima, si doar atat.In cazul meu, in cea de a doua am stiut cum sa ma comport, cum sa o intretin, ce si cum sa fac, sau sa nu fac, si dragostea si pasiunea au devenit mult mai mari, incomparabile cu prima dragoste.
de cele mai multe ori prima dragoste o avem la varste fragede, cand suntem putin cam inconstienti cand am face orice pentru persoana respetiva, cand totul pare lapte si miere, si e pentru prima data cand experimentezi o gramada dee lucruri si de sentimente, si de asta se spune ca nu se uita niciodata. Intr-adevar nu se uita, ramane amintirea, si doar atat, cel putin asa este la mine. nu ma mai leaga absolut nimic de acea relatie, care totusi a durat destul de mult, doi ani jumate.e ceva timp. si daca ar fi sa imi amintesc de acele momente mi-as aminti cu drag, pentru ca eram niste copii..atat de naivi si prosti.
Acum lucrurile s-au schimbat, o data cu trecerea timpului lucrurile se schimba si le vezi altfel, mai ales dupa o dezamagire.Insa cand va veni persoana potrivita iti vei da seama ca exista o a doua sansa, si ca poate fi mult mai frumos decat prima data.

9 răspunsuri:
| LoveUbutUdontCare explică:

P.S...eu inca il iubesc pe fostul, dar ne-am despartit deoarece el spune ca nu ma mai iubeste, nu mai exista acel ceva din partea lui. Ne-am certat 4 luni foarte mult, si toate astea au distrus relatia. Mi-as dori sa trec mai usor peste perioada asta. Am 20 de ani, dar suferinta in dragoste este aceeasi parca la orice varsta.

| radu75 a răspuns:

Descarca din google play aplicatia ZELLO si aboneazate la canalul tpu.ro. Vorbesti in timp real cu cei de pe canal si poti cere solutii la problemele tale. Astept si expertii de pe www. tpu.ro sa descarce aplicatia disponibila pe orice android cat si pe pc, sper sa formam o comunitate si pe ZELLO!

| Iubibilăă a răspuns:

"Fiecare nou baiat din viata ta iti ofera o alta experienta"
Pa, pa.
Te pup

| AndyLavy a răspuns:

Totul depinde de tine, de cat de mult vrei tu sa te deschizi lumii, de atitudinea ta. iar aici nu as stii ce sa iti spun, pentru ca eu am facut destul de multe greseli.

| Anca16188 a răspuns:

Eu am avut o relatie de 1 an si 9 luni, si da am putut sa ma indragostesc nebuneste ca o proasta de 2 ori (a 2a oara a fost bine inca sunt cu acea persoana, de 1 an jumate) te poti indragosti foarte usor, daca iti doresti acest lucru si gasesti persoana potrivita :* Si da poti iubi a 2a oara! Mai ales daca iti doresti asta cu adevarat :*

| Emosiya a răspuns:

Fiecare nou baiat din viata ta iti ofera o alta experienta, mai placuta, mai neplacuta. trebuie sa stii ce sa alegi.Si da exista si a2a iubire si a3a si a10a.Ti s-a intamplat sa ai o prietena buna un timp iar mai tarziu sa ai alta? iar cu cealalalta sa nici numai vorbesti? este exact la fel.Nu-ti pierde increderea:-d

| Jeanine a răspuns:

Poti insa mai greu. Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie dupa o relatie mai lunga, sa intru intr-o relatie care nu a durat si de atunci sa sa tot gandesc si sa-mi dau seama ca vreau altceva, si la fel si eu, am devenit foarte pretentioasa. Insa acest lucru e o greseala, uneori un aiat finut si dragut nu se apropie de o astfel de persoana pentru ca se gandeste ca nu are sanse.
bafta mare pe viitor si in alegerea partenerilor :*!

| LoveUbutUdontCare explică (pentru Jeanine):

Multumesc la fel! Eu una am realizat ca nu sunt pretentioasa neaparat. Chiar nu imi doresc un baiat perfect, vreau doar un baiat care mi-ar putea oferi atat cat ofer eu, nu mai mult, dar am nevoie sa si existe acel ceva. E greu sa gasesti acel om si sa fie si reciproc, dar nu e imposibil.

| Jeanine a răspuns (pentru LoveUbutUdontCare):

Intr-adevar asa e si in general noi fetele oferim mult mai mult decat primim doar pentru ca iubim.