BUna,depinde de cum e relatia si cum decurg lucrurile. Dupa 2 luni de relatie e totusi destul de devreme sa se ajunga foarte departe.Partenerii trebuie sa se cunoasca mai bine,si incetul cu incetul sa o ia, sa nu se grabeasca.
In primul rand daca va grabiti, atunci poti ajunge sa te plictisesti mai repede de pers.de langa tine, se consuma practic relatia prea repede, cred ca cel mai bine e sa o iei pas cu pas.
Dupa 2 luni de relatie cu prietenul meu,ne sarutam,ne mangaiam,ne imbratisam,il lasam sa ma atinga,nu zic ca nu,dar pana la o anumita limita, nu il lasam sa puna mana pe fund sau sani.
Dupa cateva luni bune am inceput sa fim tot mai apropriati, increderea unul in altul a inceput sa fie si mai mare si asa dupa 1 an de zile am ajuns mai departe...adica la relatii intime,si nu imi pare rau ca nu m-am grabit.El a asteptat dupa mine dar a meritat asteptarea,nu trebuie sa te dai cu totul pe tava.
In primul rand un baiat se poate fie plictisi foarte repede daca ii se permite sa faca ce vrea,o fata trebuie mereu sa pastreze putin mister si sa nu ofere totul deodata.
Fiecare relatie e diferita, depinde mult de fiecare in parte, am o relatie cu prietenul meu de 2 ani jumate si nu ne-am plictisit deloc unul de altul, ne iubim parca tot mai mult si eu sincer nu i-am permis chiar sa faca absolut orice... putin mister, sa ramana totusi.
Sa-ti zic ceva, nu toate fetele accepta aceste lucruri. Sunt fete care accepta asta de abia dupa 1 an sau mai mult. Pana la urma astea mi se par niste copilarii si niste fantezii esuate. Nu stiu cu ce il incalzeste pe el daca iti pune mana pe fund sau pe sani, nu stiu ce simt ei cand fac aceste lucruri. Dar nah... fiecare fata asteapta cat timp considera ea ca e nevoie. :]
Draga, nu la toti e la fel, unii au mai multa incredere in partener dupa 2 luni, altii mai putin. Eu de exemplu exact dupa 2 luni am facut dragoste cu prietenul meu, pentru ca ne iubim si acum suntem inca impreuna si ne iubim si mai tare. Sunt fete care nici nu le permit sa le atinga dupa 2 luni. Depinde de cit de timida e fata, cit incredere va avea in el, si daca il iubeste. Dar sa stii ca daca iubesti cu adevarat limite nu exista! Funda?
Daca voi dupa 2 luni eu ce sa mai zic mi-a propus sex din prima zi.astea's copilarii cu mana pe fund dupa nu stiu cat timp.el face asta cand simte nevoia nu trebuie sa astepte o luna sau mai stiu eu cat
Ee mai il lasi si tu sa mai puna mana pe tine, dar sa nu exagereze, gen sa te piste sau sa te stranga, bine ca daca are un pic de binsimt sin te respecta cea ce asa ar trebui sa fie, nu va incerca magarii din astea cu tine.Depinde de tine, ce ii permiti si ce nu, tu trebuie sa stii cand sa spui stop. Sper ca te-am putut ajuta!
Eu una nici dupa 4 luni nu i-am permis nimic chiar daca el a incercat in primul rand pentru ca nu stiam de chestii din astea, si ca nu nu-l cunosteam in totalitate dar cu timpul a trecut o despartire de cateva luni si apoi ne-am impacat din nou si atunci dupa cateva saptamani maxim 2 luni i-am permis cu greu, dar in timpul ala mi-am dat seama ca el e cel care va fi iubirea vietii mele si iata ca acum avem 3 ani impreuna si ne permitem orice.hmm`
Depinde si de relatie lucky, si de baiat, si de interesele lui... nu toti sunt la fel. iar tu
trebuie sa ii permiti asta atunci cand crezi tu ca este bine sper ca te-am ajutat :*
Buna! Sincer da eu i-am permis, dar dupa 2 luni de relatie. Asta depinde numai de tine,daca iti doresti, iar daca nu doresti nu esti obligata sa suporti, poti sa-i spui si el va intelege.
:*
Buna! eu pe iubitul meu l'am lasat sa imi puna mana pe fund si pe sani dupa 2 luni si ceva.pentru ca doar atunci simteam ca am incredere eu in el ...ma simteam foarte ciudat la inceput s imi puna mana pentru ca nu eram invatata! dar pe parcurs am inceput sa ne cunoastem mult mai bine ...si acum suntem ok! numai e nicio noutate ca imi pune mana pe sanii sau etc. :*! e si normal sa-ti puna mana pe fund sau nu stiu ce.dar aici depinde de tine.cand vrei tu s il lasi :*! cam atat >; D
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: