Sunt mici dar sunt, iar o sa fi stresata ca data trecuta, protejaza-te ca sa nu mai pui intrebarea si luna viitoare
In jur de 5-6%, daca are menstruatii regulate. Mai mult daca are menstruatii neregulate.
Nu conteaza in ce perioada esti, ai sansa cea mai mare de a ramana gravida in orice perioada deaceia se recomanda sa te protejezi. Sti bine ca placerea aduce cu ea si neplaceri. Deci avand in vedere ca si-a dat drumul de 2 ori posibilitatea de a ramane creste... incearca sa iei pastila de a 2 zi daca mai ai timp. daca nu fa-ti un test peste 2 saptamani :*
Cu vreo 3-4 zile inainte de venirea menstruatiei esti in perioada fertila deci cam toate sansele... daca s-a intamplat ieri mai bine te duci repede la farmacie si cumperi pilula de a doua zi, e cam scumpa dar numai asa poti sa scapi, sau astepti si...
Eu am 20 de ani si fac in fiecare zi de 2 ori sex cu iubitul meu andy noi vrem sa ne casatorim! Dar eu cred ca sunt gravida ca nu prea sunt in apele mele si doctorul a zis ca s-ar putea sa fiu insarcinata cu 2 gemene!