Nu ii scrie, n-are rost sa te impaci cu el! Odata ce v-ati despartit, nu mai merge o a doua sansa, mai ales ca el nu te mai cauta.Iti faci rau singura, uita-l.
Când e fostul rupi orice legătură. Așa numa reîncălzești o ciorbă făcută de o lună: iei 2 guri, te saturi când vezi ce gust are și după o ții în frigider și o încălzești iar peste o lună amăgindu-te că poate e mai bună la gust. cam așa și cu ținutu legăturii cu foștii
Respect Man. Am râs masiv. Foarte buna duma, bine că i-am retezat-o la fel și eu. Ea cică sa rămânem prieteni. Ahahahaha. Merçi man!
Sunt fată dar mersi pentru apreciere
Din moment ce fostul tau iubit NU iti scrie niciodata, inseamna ca nici nu se gandeste si nici nu doreste sa converseze cu tine. Ai putea totusi sa-ti incerci norocul fiindca oricum nu vei avea nimic de pierdut. Bafta. Succes!
Jucariile vechi si stricate se arunca la gunoi, nu se impart cu altii
Nu.i scrie, daca ii pasa de tine o facea el, cand interesul e 0 si faptele sunt tot 0.
Am fost in aceeasi situatie si mi am vazut de viata mea chiar daca a fost greu.
Nu înțeleg de ce ești asa fixata pe un singur bărbat care nu a putut sa te tina lângă el. Găsește al băiat care să te prețuiască și sa te respecte la adevărata ta valoare.
Nu îi mai scrie, deodată ce v-ati despărțit si el nu iti da semne nici macar de prietenie poti sa iti iei adio de la el.
Nu are rost sa ii scrii dacă el te-a părăsit, poate dacă l-ai părăsit tu pe el.