Nu inteleg de ce vezi varsta de 30 de ani ca fiind sfarsitul vietii sentimentale, cunosc foarte multe cazuri in care nici macar cei 50 de ani pe care ii au sau chiar mai mult nu-i impiedica sa-si gaseasca dragostea. Nu stiu exact cati ani ai momentan si de ce esti asa abatut si tinzi spre a-ti face inima rea degeaba, dar indiferent de asta nu trebuie sa cazi in idei din astea...Banuiesc ca o explicatie pentru faptul ca iti este greu sa ai o relatie cu cineva se bazeaza pe timiditate sau pe lipsa de incredere, ideea e sa-ti demontrezi ca poti si sa gasesti curajul ca macar sa incerci ceva in sensul asta. Incearca sa te ajuti tu pe tine, sa te scoti din starea asta si sa construiesti ceva frumos alaturi de cineva, e pacat sa lasi sa treaca anii fara sa-i umpli de amintiri dragi. Tot beneficiem de atatea metode de socializare, cauta sa scrii la vreo fata care ti-e simpatica, nu se stie niciodata, ideea e sa nu clachezi indiferent de cat de dezamagit de viata esti, pentru fiecare dintre noi exista cineva. Bafta!
N-ai un scop in viata?
"nu am parte de alinare sau o vorba frumoasa sa imi spuna cineva ca va fi bine"
Mare chestie. Eu unul nu dau doi bani pe vorbele dulci ale nimanui (nu ca mi-ar fi zis cineva vreodata vorbe de astea). Nu-s genul sa pun botu la ele. Tu poate esti diferit, dar oricum nu vad cum te-ar putea ajuta. Poti sa auzi toate vorbele dulci posibile ca o sa te plictisesti de ele la un moment dat. Tu lucrezi cu femei la locul de munca? Vorbesti cu ele?