Cel mai bine ca prima intanire sa fie intr-un loc public intr-un parc sau la terasa la un suc /inghetata.
Cu timpul cand va veti cunoaste mai bine puteti merge si in locuri mai retrase, dar in nici un caz la tine acasa. Poate doar daca sunt si parintii acasa!
1)Cred ca ar fi ok sa mergeti intr-un local, iar apoi sa va plimbati.
2)O tii de mana dupa primul sarut (asta o sa vina de la sine).
3)Ar fi frumos sa o iei de acasa, mai ales daca ai masina.
Nu exista o reteta, ideea este sa va simtiti bine unul langa altul, ca lucrurile vor veni de la sine. Eu ti-am spus ce mi-ar placea mie, dar fiecare fata are gusturi diferite. Ar fi frumos sa o surprinzi cu un buchet de flori, ceva. Mult succes!
Ar fi un gest foarte dragut daca ai lua-o de acasa, in special daca nu te-a informat unde traieste i-ai face o surpriza daca ai astepta-o aproape de casa ei! Incearca sa ii arati ca esti un tip interesant, du-o la o terasa unde vei afla cit de cit preferintele ei in legatura cu sucurile sau inghetata pe care o va dori. Dupa aceasta sunt de acord cu BlackOpal, sa o duci la o plimbarica! Si nu cred ca e atit de potrivit sa o iei de mina chiar din prima, cel putin la a doua intilnire daca va exista o vei lua de mina. Si ar fi ok daca cind ai lasa-o acasa sa o saruti usor pe obraz. Nu e nimic ne' la locul sau, pentru ca asa fac si prietenii simpli!
Remusopen întreabă: