Mda...ce rezulta de aici? fetele sunt niste creaturi sensibile, care se imbufneaza din orice stupizenie.ca nu raspundem complet sau alte chestii. sunt slabe de inger,nu au caracter puternic sunt mahalageoaice si certarete,nu pot face nimic de calitate. sunt atat de invidioase incat ar spune neadevaruri despre alte fete,cand ea isi simte planurile amenintate(bani, baieti, faima). pentru cv material ar face orice.dar chiar orice. apeleaza la orice mijloc fie el si murdar de a face cv.sunt atat de rautacioase incat nu iarta... SI NU IN ULTIMUL RAND. barbatul este superior femeii din toate punctele de privire.
Ai dreptate omule! Allrc24
Tot ce ai scris este adevarat, sunte foarte diferite de baieti ceea ce ne face mai speciale:X.
Te pup si succes.
Iar baietii reprezinta lei dar de fapt sunt soareci NU POT LUA O DECIZIE
TRAG CONCLUZI PRIPITE
II SPUN MAMEI :MAMI!
IRITANTI, SI ULTIMA O STIM CU TOATE...
INTR-O TRADUCERE MAI EXACTA NISTE FALSURI CEL PUTIN FELE AU CURAJ POATE MAI MULT CA VOI, SA FIE ELE INSISI si sunt muuuuuuuuuuuuuult mai destepte decat voi!
dovedit stiintific
Si ce daca le spunem mamelor noastre "mami" le aratam ca le iubim si le apreciem. Sa nu zicem ca fetele sunt mai destepte ca baietii..sa fim sinceri. sunt si fete proaste sunt si baieti prosti sunt si baieti destepti sunt si fete destepte...
24/28/30/33
Astea le fac si eu )
Eu am cam inceput sa cred ca sunt pshiopatpentru ca nu prea am sentimentul de parere de rau doar in cazuri personals/de familie. Si am personalitate multipla
Bah frt! sunt prea adevarate, si eu sunt baiat= sunt GAY! ce zici de asta baby!