| Hohenheim a întrebat:

Cateva seri in urma treceam printr-o parcare si imi amintesc foarte bine cum gandeam "Ce noroc am ca inca sunt tanar, ca ies pe afara cu prietenii, ca sunt virgin, ca pot sa-mi traiesc copilaria." Imi amintesc foarte bine cat de excitat eram cand ma gandeam ca sunt tanar si ca am toata viata inainte. Eram foarte excitat.
A fost foarte ciudat, stiu ca dupa m-am gandit "Ar putea fi un mesaj de la viitorul "Eu" spunandu-mi sa-mi traiesc viata cat mai pot."?
A fost un moment magic.
Cateodata mi se intampla sa gandesc asa, sa gandesc despre viata, despre oameni, despre rostul nostru, despre lume in general. E ca si cum in momentul acela adevarul "Eu" sar activa si ar gandi clar.
Stiu ca suna ciudat dar nu am nici o problema cu cine sunt si de aceea nu am nici o problema sa postez aceasta experienta.
I sa mai intamplat cuiva ceva de genul? Daca da, puteti poveti?
Au aceste momente legatura cu Constientul, Subconstientul creierului nostru?
Daca da, ar putea cineva sa-mi explice mai bine?
Multumesc anticipat.

13 răspunsuri:
| Maria123 a răspuns:

Am patit si eu de multe ori, chiar de la o varsta destul de mica si mi se pareau foarte ciudate aceste momente.Cu timpul m-am obisnuit cu ele.Cred ca tine intr-un fel si de firea fiecaruia.Eu mereu am fost mai ganditoare ca sa zic asa.Dar indiferent de fire, totusi cred ca toata lumea are in viata astfel de momente in care discuta cu sine insusi.

| VanillaBl a răspuns:

Cred ca a fost subconstientul tau care ti-a zis" Get a life, nu mai fii un mare idiot virgin care lasa raspunsuri aiurea la altii".
Gluma nevinovatawinking

| Hohenheim explică:

Copy/paste? Arata-mi si mie acel site pentru ca sunt foarte sigur ca am scris eu chestia asta aseara pe la 12 noaptea. straight face
Deci am sa iau raspunsul tau ca pe un compliment.

| Ucigasuldeprostie a răspuns:

Te bucurai ca esti virgin? Cat de idiot poti fi? laughing

| VacutzaRoscata a răspuns (pentru Ucigasuldeprostie):

Cred ca altcineva e idiotul aici

| Ucigasuldeprostie a răspuns (pentru VacutzaRoscata):

Eh de la tine mai merge treaba... dar tot nu se leaga! laughing Hai o zi placfuta sa ai!

Mersi la fel scumpule

Nu stiam ca ne permitem sa ne tutuim...

Nu imi permiti? oricum tot o fac

Ignoranta mica! happy

Uh,ce m-ai jignit :*

| GiveMeYourPussy a răspuns:

Eu unu zic ca nu se poate explica. da intr-adevar si eu am patit lucruri de genul acesta.sunt multe lucruri care nu le stim despre noi si nici nu cred ca le vom sti vreodata...winking

| MissIndependenttt a răspuns:

Si eu cred ca inca sunt mica am doar 15 anii! Dar cateodata cand ies p'afara sau fac tot felul de chestii, ma apuca asa...un gand.Ma gandesc cu vaga bucurie ca inca sunt mica inca sunt adolescenta si trebuie sa traiesc clipaa.Ma uit la mama, tata, bunicii. ooameni mari in general.Cate probleme,griji,copii au pe cap, iar noi trebuie sa ne bucuram ca inca suntem adolsecenti, putem sa ne distram fara nici o grija si ma gandesc la cate de mult cred ca regreta si ne invidiaza cei mai invarsta pentru acest lucruhappy