| an0nim a întrebat:

Cateva sfaturi de a cuceri o fata de a o face sa fie moarta dupa minebig grin? stie careva?big grin

16 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Fii cat se poate de direct dar sincer si dragut. Arata-i ca esti increzator si ca esti diferit fata de unii. Zambeste-i mereu si arunca-i ocheade de romantic incurabil. Poti incerca sa intri in vorba cu ea si incet incet sa atingi si subiecte mai sensibile, dar cu gratie si delicat.

cami
| cami a răspuns:

Brr, ce sadic esti laughing fa-o ma sa moara-naintea ta tongue

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Da, da-ti foc.

| marsy a răspuns:

Sa te porti frumos in primul rind. surprinde-o cu gesturi frumoase. si fii tu insuti desigur. apoi sa nu ramana dezamagita.winking

| hândel a răspuns:

Fii glumet, curat, respectuos, putin nebunatic si deschis oricarui subiect de conversatie, sincer, si daca asta nu merge, ramane oricand varianta "cutitul" care o face moarta de tine. laughing GLUMESC! Violenta nu-i o cale, deci "cutitul" e ceva de evitat. Bafta.winking

| adinaciosescu a răspuns:

Impusc-o sau sa o otravesti?

| Alissa193 a răspuns:

Trebuie sa ii atragi atentia, ex poti face cunostinta cu ea prin intermediul unui prieten comun sa o pivesti insistent si sa ii zimbesti misterios, daca fetei ii place putin de tine cu siguranta o dai gata, dupa ce te-ai asigurat ca ii place 100% o ignori vreo zi sa o pui pe jar un pic si o telefonezi dupa aia si o dai gata.succes!

| ana0metalhead a răspuns:

Pai incearca sa-i zici in fata... multe fete nu se supara dar ai grija sa nu pari obsedat. ia-o usor! s-ar putea sa mearga!

succeswinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fii tu insuti si apoi fii sincer cea ce le place fetelor nu te lasa interesat de ea ci inebunesteo pri priviri focoase SERGYU

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa te bagi pe sub pielea ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu fi figurant si sa fi tu insusi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de fata ce ai place. daca ai place romantizmu dovedestei ca o placi si ca o iubesti, daca ai place smecheri dovedestei ca esti smecher. daca esti... asa cred eu din experienta mea.bft ****

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand incearca sa fi amuzant fetelor le place asta dar nu cu glume. dupaceea trebuie sa ii arati ca iti place de ea(dai o floare, fai un compliment, si cel mai important fii tu insuti) un mic sfat: fetele frumoase sunt de multe ori si cele mai singure deoare ce baietilor le ie teama sa le spuna ce simt
daca vrei sa i spui ce simti spune-i-o dar nu prin vorbe prin gesturiwinking
id meu este andrei. dragonx bagama pe lista ta pentru mai multe sfaturi in caz ca ai nevoie ca.
mult noroc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci daca vrei sa cucerest o fata de care te-ai indragostit?
eu iti stiu raspunsul
deci sa zicem ca u nu o cunosti
pentru inceput faceti cunostintasi ii ceri id de mesenger(daca are)apoi incepi sa discuti din ce in ce mai mult cu ea pe mesenger apoi incerc sa vb si in realitate. ii dai de inteles c a iti place de ea dar daca nu vezi acelasi sentiment din partea ei, dar daca iti da de inteles ca si ei ii place de tine atunci dupa scoala sau ii dai u intalnire si ii spui daca vrea sa fie cu tine si daca da o saruti frumos dar nu te repezi sai dai cu limba prin faringe usor si calm pentru inceput iar apoi o conduci acasa si ii dai un sarut de final.Credema mi-a mers cu multe fete dar acu incerc cu o fata foarte frumoasa. incearca nu vei regretabig grin happy

| an0nim explică:

LOL tare faza cu cutitulaughing

| Tudor96 a răspuns:

Ma disperatule stai rylex faceti multe lucruri in comun laudo si ajut-o fi cinstit si dupa 2 saptamani spune-i cati place de ea da cu un cadou cum ar fi o ciocolata.\m/