Cine nu practica si zice ca e scarbos e la fel ca vulpea cu struguriisexu oral e delicios
Cand faci sau cand primesti?
Ambele cazuri?
E normal in ambele cazuri si chiar placut (sa primesti ).
Chiar ca ai dreptate))) cand nu ajunge la struguri zice ca st acrii...pai da ) crezi ca recunosc ei k fac sex oral?) nu.
Cand faci e absolut divin
Daca zici tu
Face parte din decor nu? A face dragoste implica multe, asa ca placerea e maxima atunci cand te implici total!
Daca persoana la care ii faci e curata nu inteleg de ce ar fi scarbos! si mai ales daca ai un prieten de mult timp nu vad de ce ti s-ar parea scarbos pentru ca i cunosti fiecare particica a corpului si ar trebui sa iubesti totul la el, inclusiv...stii uh .deci in nici un caz sa ti se para scarbos! si are dreptate cine a scis cu vulpea si strugurii
Mi se pare absolut normal, si sa faci si sa primesti. Acum, cate case atatea obiceiuri. Poti sa faci si sa nu primesti, o perioada cel putin, dar nu am gasit partenera caruia sa nu ii placa, inca, si sa primeasca si sa faca.
E o prostie, ca e prea scarbos. Daca mananci moluste, melci si altele fiinte marine, sexu oral o sa fie un deliciu, o sa fie ca si ciocolata dupa ce ai gustat otet. Sti... sunt 2 tipuri de oameni, cei care fac si ce care nu recunosc. Eu recunosc si crede-ma e incredibil de bun.
Depinde daca e scarbos atunci e daca nu nu...un lucru e cert trebuie sa ai grija la ce lingi/sugi
Georgiana_4310 întreabă:
So Good întreabă:
Madalina100000 întreabă: