Cred in iubire eterna, si cand spun cred, o spun cu toata puterea cuvantului!
Aceasta iubire se poate numi eterna numai daca a fost si este la fel de intensa din ambele parti. Uneori fara sa ne dam seama ne purtam "urat"cu persoanele iubite, ne dam seama de acest lucru tarziu, foarte tarziu sau uneori suntem norocosi si "ne trezim la timp!"si ii aratat lui/ei ca regretam tot ce a fost urat si ca nu ne dorim decat sa il/o iubim...
Ma rog as putea sa detaliez mai mult dar nu vreau sa te "plictisesc" si atunci iti zic doar ca iubirea eterna exista!
Si inca ceva, pana la urma iubirea fie ea si eterna difera de la un omn la altul, fiecare dintre noi simtim altfel, traim altfel.
PS:Ti-am vorbit doar din propria-mi experienta
Daca o persoana te trateaza urat, ce simti pentru ea e o co-dependenta patologica, nu dragoste. Trece si aia cu timpul.
Mie mi-a ramas in suflet o persoana pe care am iubit-o cum nu imi imaginam ca pot iubi pe cineva de mult, iar acum dialogurile noastre se rezuma la : ''-Buna! -Buna! -Ce faci? -Bine, tu? -Bine. -OK, mai vb, pa. -Pa. '' si inca incerc sa gasesc motive plauzibile ca sa nu imi para rau ca viata mea nu e atunci...
Stai o clipa, confunzi lucrurile! Iubirea e una si umilinta e cu totul altceva! Vorbesti de doua lucruri diferite!
Da, e posibil ca o persoana sa-ti ramana pana la moartea ta fizica in suflet, insa nu indiferent de ceea ce face sau iti face...iti ramane in suflet tocmai pentru ca e special/a pentru tine!
Daca il/o iubesti indiferent de cat de urat se poarta sau te trateaza, atunci esti autodistructiv/a sau adori injosirea!
Mereu va exista o persoana care iti va ramane in suflet...chiar daca tu nu vrei.
Cu siguranta nu este gresit daca primesti o palma sa intorci si celalalt obraz, dar cu siguranta va veni si picatura care va umple paharul, dragoste fara respect nu prea se vede o relatie reusita