Eu las ierta! de ce? deoarece il iubesc prea mult si nu pot renunt ala el, da, as prefera sa-mi spuna el.dar e tot aia! eu sincer, las ierta, mi s-a intamplat! si acum nu a mai facut asta il iu8besc~
Daca l-as iubi cu adevarat doar o singura data l-as ierta. Daca nu l-as iubi cu adevarat i-as da "verde" pe loc, fara discutii si nu m-ar impresiona nicio lacrima, niciun cuvant de parere de rau.
Trebuia sa se gandeasca inainte sau cel putin imi dadea papucii si apoi putea sa fie cu cine vrea.
Da l-am iertat deoarece mereu el singur totul imi spune.prefer mai bine sa aud de la dinsul decit de la cei din jur. cred ca e mai dureros cind cineva iti spune cevaa de rau de persoana pe care o iubesti...pentru asta si il iubesc ca este sincer cu mine))))))
Eu nu l-as ierta niciodata daca mi-ar face asa ceva si nici el pe mine pentru ca intre noi e o relatie foarte speciala si char daca isi va cere scuze si nu va mai face rana tot va ramane in suflet. I-am spus ca nu l-as ierta daca mi-ar face asa ceva tocmai pentru ca il iubesc prea mult si este o persoana mult prea speciala in viata mea si nu ma astept la asa ceva tocmai de la el. am discutat si avem ca un fel de regula in relatia noastra: daca unul din noi insala ne despartim si nu mai avem ce discuta unul cu altul niciodata pentru ca nu vom face decat sa rotim cutitul in rana.
Chiar daca as iubi acea persoana cu adevarat nu i-as putea ierta asa ceva.Consider ca acest lucru nu este de iertat pentru ca il ierti o data el se va invata pentru ca stie ca il vei ierta mereu si o persoana care a inselat odata sigur o va mai face si in alte imprejurari.Si chiar daca ar veni si el sa imi spuna cea facut tot nu as putea trece peste pentru ca atat timp cat eu l-am respectat si l-am iubit el nu trebuie sa faca asa, indiferent cat de mult l-as iubi as termina totul cu el chiar daca m-ar durea trebuie trec peste chiar daca durerea provocata de el nu va trece prea repede.
Alice23 întreabă:
contanonim37 întreabă: