anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cati dintre voi ati avut vreo pasiune in clasa a 8-a? Adica vreau sa stiu daca e normal sa plac pe cineva, sa am o pasiune pentru o persoana mai mare cu 22 de ani decat minehappy Rog seriozitate

Răspuns Câştigător
| Inteligentul_9769 a răspuns:

E un lucru perfect normal si chiar trecator!

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu e normal sa te indragostesti de cineva care te depaseste cu multi ani si e adult.

| Libelle a răspuns:

Mda...sa zicem ca am avut prin a 7-a o pasiune de genul-nu a durat mult, 1 an.Dar a fost ceva foarte copilaresc, eram obsedata, dar nu intr-un mod de a suferi.Simteam ca nu-l suportam pe respectivul...profesor,pentru ca era cel mai arogant,ingamfat si perfectionist om pe care-l stiam dar in acelasi timp cautam sa ma mentin in vizorul lui,sa excelez la orele lui.
Si bineinteles ca a venit vacanta de vara,si gata.

O sa cunoscti o persoana cu varsta mai apropiata tie si o sa se termine "indragosteala"asta mai repede de cat crezi.O sa vezi lucrurile pe cu totul si cu totul alt plan, si o sa-ti amintesti razand de perioada asta, crede-mahappy

| Acadeeeaa a răspuns:

E normal. Dar o sa-l uitibig grin! pentru ca esti la adolescenta 14 anibig grin. e normal.

| Originalone a răspuns:

Esti dus prietene.
Obsedat rau.
Iati ceva de varsta ta si asculta Hanah Montana si joacate cu papusile barbie

| baal24 a răspuns:

Ha, desigur ca-i normal, si eu eram mai atras de profele mele decat de colegele de clasa cand eram de varsta ta. Ca baiat, din pacate, sansele de a avea o astfel de relatie sunt absolut infime asa ca vezi-ti de fantezia ta in spatele usilor inchise si incearca sa combini pe cineva mai apropiat de tine ca varsta.

| 7uP112 a răspuns:

E cumva profesoara laughing)))

| crazyenough a răspuns:

Sunt de acord, nu e normal. Dar sunt f sigura ca e ceva trecator, superficial. Cauta pe cineva de varsta ta. O s-o uiti repede pe acea persoana. happy