| Dominicc a întrebat:

Cati dintre voi ati suferit pentru cineva? a meritat sa suferiti pentru aceea persoana? Cum ati trecut peste? cam in cat timp v-ati mai revenit cat decat putin?

Se merita sa te opresti doar la o singura fata pe care ai iubit-o mult dar nu mai ai legaturi cu ea?
M-am despartit de o fata acum ceva timp si nu imi poate iesi din cap. A fost prima fata careia m-am deschis ff mult si ea mie la fel. A fost ceva la distanta, nu am apucat sa ne vedem fata in fata din cauza ca au intervenit parintii si s-a dus totul. Ultima discutie a fost putin de cearta iar de atunci nu a mai dat nimic ea cat nici eu. Ea de obicei zicea ca nu poate sta fara mine sau invers. Cand ne mai certam o sunam seara. Dar au trecut 2 luni si nu am mai primit nimic. Nu pot sa ma duc la ea acolo din mai multe motive. In fine este o distanta de 500 de km.(mult nu?)
Am "iubit-o" mult de tot. Din cate am inteles nu a fost cine stie ce iubire deoarece nu am vazut-o in realitate.

Oare totu a fost aparent si eu sufar degeaba?

Imi lipseste si imi este dor de ea. Nu mai am nr ei si nu o pot contacta. Si daca il aveam cred ca nu o sunam deoarece daca nu a dat atata timp un sem. nu stiu. Ultima data a fost si putin bolnava. Facea niste tratamente. Imi tot sta in cap nu imi pot lua gandu. Oare asta e semnificativ?

Ea poate nu are acelasi gand ca si mie, sa imi duca lipsa sau ceva. Nu mai stiu.

Am gasit recent adresa ei notata pe o foaie. I-as putea trimite o scrisoare ceva?

Multe persoane au zis sa las, nu se merita. Ca mai rau imi fac. Intr-unfel asa este dar nu mai stiu. Sunt prea bombardat din toate partiile.
Ea nu da nimic, nr ei nu il mai am, unii zic sa o las balta, imi e dor de ea, poate are pe altu deja. Nu mai stiu. Imi vine sa mor sincer.

Ma simt prea derutat.

7 răspunsuri:
| Dominicc explică:

Nu. nu ma supar.

Va multumesc pentru ajutor...

| Stefania a răspuns:

Buna!

1.Eu am suferitstraight face

2.Nuuuuuu delocstraight face

3. A venit vacanta si l-am uitatthinking si totusi il am in lista, dar nu-mi pasa laughing

4. 1 luna si jumatatehappy, vorbesc serios cam la 1 si jumatate

5.Eu consider ca da happy, dar daca situatia ta asa este atunci mai bine da-i un sut happy.

Crede-ma ca stiu ce simti sad, dar daca ai niste persoane cu care sa comunici atunci ei te vor ajuta sa treci peste asta. Ceilalti au dreptate, o fata isi gaseste foarte usor un baiat si baieti mereu sufera mai multstraight face, dar crede-ma am trecut prin asta si nu merita sa-ti irosesti timpul happy.

Pa, pakiss

| Dodolo a răspuns:

Salut! Ma plimbam prin intrebarile tale si am vazut ca esti cel cu intrebarea cu" inalt - slabut si scund- grasut" asa ca m-am hotarat sa-ti raspund la intrebarea asta ca la cealalta aveai deja o gramada de raspunsuri [ poate ca ai vazut sau nu ca intrebarea aceea e in casuta de pe partea stanga cea cu intrebarile votate cu "imi place" pe facebook. Eu am votat-o sper ca nu te superi, dar e chiar tare. E chiar primabig grin]

Bun deja ti-am scris un roman, raspunsul: am suferit pentru un baiat si din pacate nu a meritat fapt care poate pentru unii e un motiv bun sa treaca peste asta mai rapid si pentru altii ca mine sa nu-i ajute si sa le mai adauge timp pentru "revenirea la normal" sa ii zic asa. Povestea e lunga mult prea lunga ca sa o scriu aici si prea complexa sa o intelegi numai din cele scrise, nu suferi asa pentru cineva daca nu ai sentimente mai presus de prietenie, mi-a placut de el vreo 6 7 luni, am realizat ca dragoste cu forta nu se poate si am decis sa-i fiu amica, credeam si inca cred ca are nevoie de cineva care sa-l impinga de la spate, sa-l ajute cand ii e greu pentru ca de multe ori trece prin asa ceva. Nu toti avem o viata usoara, cam dupa vreo 2-3 luni am ajuns cu o trapta sau 2 maxim mai aproape de viata care o aveam inainte sa-l cunosc si nu cred ca o sa ajung la viata de dinainte pentru ca de fiecare data cand vorbesc cu el imi amintesc, dar ridic fruntea sus, ce a fost a fost; ii sunt amica, am regretat o singura data de aceea am zis ca nu a meritat sa sufar.

Legaturile chiar daca nu au fost facute se pot face, daca si ea te iubeste sau tine mult la tine atunci se merita sa te opresti. Risti si castigi intr-un fel sau altul; iti indeplinesti visul sau dobandesti experienta si ajungi sa te cunosti mai bine. Nu pierzi nimic daca incerci, dar pierzi timp daca nu incerci [ te tot intrebi oare cum ar fi fost ]. Depinde de la o persoana la alta :]
Din intrebarile tale am inteles ca ai trimis o scrisoare nu stiu daca ei, oricum cel mai bine e sa vorbesti cu ea, sa-i spui cum te simti, probabil ea nu a dat semn de viata pentru ca astepta ceva din partea ta, eu m-as fi gandit ca e distanta, ca poate ti-ai gasit pe cineva, as fi asteptat ceva din partea ta, acum depinde cat de mult ati vorbit, poate este timida, in spatele calculatorului oricine se poate ascunde. Nu ai nimic de pierdut, macar prieteni sa ramaneti ca e pacat mai ales daca puteti vb deschis unul cu celalalt.
Cand treceam prin ce treci si tu [ nu imi place sa recunosc ca am suferit catalogheaza-ma orgolioasa daca vrei ] scriam tot ce simteam in jurnal pe mine ma ajuta, tu poti sa scrii si sa arzi foaia cum vrei.
"Durerea e facuta sa-ti macine capu" ca sa-l citez pe Spike [ nu pot scrie versul intreg pentru ca are niste cuvinte nepermise ] depinde doar de tine cum treci peste ea.
Bafta si sper ca nu te-ai suparat ca ti-am votat intrebarea.

| micki_6523 a răspuns:

Eu am suferitsadsad
off
cat de greu a fostoh go on

Eram cu el...asa credeam am2

dar dupa un timp in care nu ne-am mai vazut...am observat ca tine o poza cu o fata la av...

apoi a vrut sa ne impacam
si nu am mai vrut eu
chiar daca mi-e greu inca...trb sa accept...pentru ca m-a facut sa sufaroh go onsad
inca mi-e greu dar trebuie

e alegerea ta
ii poti trimite o scrisoaretongue

Dar daca te-a facut sa suferi asa
ar trebui sa o lasi
dar...
fiecare cum credehappy
succes
si nu mai suferii!love struck

| Adelina04 a răspuns:

Intotdeauna am fost de parrere ca relatiile astea virtuale fac numai rau. Nu vreau sa te dezamagesc, dar e f greu sa cunosti o persoana virtual. Intr-adevar poti spune multe lucruri in fata monitorului pe care poate nu ai avea curaj sa le spui in realitate, dar de asemenea se poate minti foarte usor. Imi pare rau ca ai pus atata suflet, dar trebuie sa fii increzator, iti vei reveni cu timpul., iar asta va fi doar o invatatura de mintebig grin Take care>big grin

| Finetty a răspuns:

Te inteleg. Si eu am suferit. A fost foarte aiurea ca nu puteam sa il mai am si il vedeam zilnic si parca era si mai rau. In fine am trecut peste, acum suntem foarte buni prieteni.

In cazul tau, e mai cidat pentru ca in rel la distanta eu nu pot sa cred ...decat daca va intalniti, asa e foarte ciudat. E urat din partea ei ce face, nu se gandeste deloc la sentimentele tale. dar asta e unele fete asa sunt. Daca as fi in locul tau as incerca sa o uit, sa imi gasesc o alta prietena (nu la distanta). Lasa timpul sa le decida pe toate poate ca intr-o zi vei avea parte de o surpriza si te va contacta ea sau poate te vei reindragosti cu adevarat. Sper sa fie de folo sfatul meu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da... eu am suferit mult pentru un baiat care imi placea de el...
crede-ma nu iti doresti plangeam in fiecare noapte dupa el... da na nu a meritat ikl consider ori cum un prost ai grija sa nu suferi :*:*