| JesterRO a întrebat:

Cati dintre voi au ajuns la concluzia ca nu mai are rost sa ne implicam in relatii de lunga durata? In alte vremuri oamenii se iubeau mai mult...acum ce se intampla?

Răspuns Câştigător
nony
| nony a răspuns:

Multe tentatii frate, acum e extraordinar de greu sa stai cu o singura persoaná. Eu sunt adeptul relatiilor de lunga durata, dar nu toti gandesc asa.

12 răspunsuri:
pupimik
| pupimik a răspuns:

Crede-ma ca pana acum nu eram adepta relatiilor de lunga durata.Ma plictiseam repede, si simteam ca nu merita sa ma leg de cineva... ce naiba...doar la un moment dat voi fi toata viata legata de cineva.
Dar...cand vine ala mic cu aripi pe nume Cupidon...si te trezesc cu o sagetuta in inima...privesti mai altfel lucrurile.
In momentul de fata chiar vreau ceva serios... din pacate...pentru ca relatia asta sa fie stabila si sa reziste... avem muuuulte lupte de dat si castigat :-

pupimik
| pupimik a răspuns:

Jester...am vaga impresie ca va dura ceva vreme pana sa imi scot sageata din inima...

pupimik
| pupimik a răspuns:

Jester. i know...si eu spuneam ca va dura mult... cel putin asa preconizez eu.

darrrrr...promit sa te caut sa vorbim despre chestia asta cand imi voi scoate sageata din inima

| Cryssy a răspuns:

Mai....Inca exista aceste relatii de lunga durata..eu cred in relatiile de lunga durata...si as lupta oricat ar trebui pentru a pastra o astfel de relatie. happy

| JesterRO explică:

Vorbim dupa ce iti scoti sageata din inimahappy

| JesterRO explică:

Pai eu ce zichappy vorbim dupa ce treci de faza asta...totul e efemer, remember?

| JesterRO explică:

Okkkkaybig grin looking forward!

| JesterRO explică:

Fantomel... tati ii zici lui padre al tau...sau daca iti place sa ma privesti asa, sa inteleg ca ar trebui sa fiu mandru.
In ceea ce priveste iubire, nu vreau sa dezamagesc pe nimeni, realitatea doare. dar iubirea este doar o adunatura de compozitii chimice in capul nostru. Daca tie iti place o persoana respectiva, o iubesti pentru ca iti face placere. dar cand alta/alte fata/fete iti provoaca placere(de orice natura), ghici efectul. Vorba lui nony, sunt prea multe tentatii.totul ce vezi in jur e provocator. o sa ajunga femeile sa mearga in bikini pana si prin metropole.

Eu nu incerc sa conving oamenii sa nu mai iubeasca. E o intrebare pentru oamenii care au trecut prin asta si au de dat un raspuns valid.

| squib a răspuns:

Eu nu am ajuns la concluzia asta din simplul motiv ca sunt o fire optimista si sunt de parere ca trebuie sa ne implicam in relatii de lunga durata, pentru ca pana la urma din greseli si dezamagiri invatam, si daca nu te implici nu ai sanse sa gasesti adevarata dragoste.Suntem deja niste oameni robotizati, care asteapta totul de-a gata, nu mai exista primele sentimente pe care le simtim cand privim o persoana, nu mai exista emotie"fluturasii" din stomac, nimeni nu mai are rabdare, totul este facut din viteza si cu foarte multa ignoranta.sad, asa ca asta ar mai lipsi, sa nu mai existe relatii de lunga durata dupa ce ca totul este facut de-a valma!

| ndn a răspuns:

Nu stiu daca e chiar adevarat ceea ce spui tu.acum depinde daca gasesti persoana potrivita, ceea ce poate fi foarte dificil de cele mai multe ori. oamenii tind sa fie foarte superficiali in unele cazuri...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si acum exista relatii de lunga durata(mai putine, e adevarat). Stii ce au acestea valoros? Faptul ca, desi societatea a evoluat(divortul nu mai e privit ca un stigmat) si le-ar permite mai usor sa rupa relatiile, n-o fac, dintr-o dragoste veritabila, aromata ca vinul vechi.

| kasperu25 a răspuns:

Jester... lasa-ne mai tati... daca in cazul tau nu e asa asta nu inseamna ca toti suntem la fel. spre ex daca pupimic crede, e problema ei, dar iti reamintesc ca exista persoane care merita orice sacrificiu, nu conteaza ca e baiat sau fata. intr-adevar sunt extrem de rare acele persoane... succes pupimik si cryssy.