Adevarat ce a zis harciogu si Flav, desii as renunta pentru ca mai putem face sex, da meciu n-are reluare)
Ohoo...pai te uiti intai la meci si p urma faci si treaba. Daca nu mai vreau nu'i nimic, nu au intrat zilele in sac. Da meciu, sa'l pierzi si a doua zi sa n'ai habar nici macar care a fost scoru, e mai nasol
Pai eu m-as duce cu ea la meci dupa ce sar termina prima repriza ne-am pune pe treabasi dupa ce se termina tot meciu facem a 2 repriza la partida de sex)
Să mă uit la meci? Să mă duc la meci? Sau să joc efectiv în acel meci? (la a treia întrebare visez cu ochii deschişi, ştiu!)
Oricum, finala Ligii Campionilor e odată pe an timp de 90 sau uneori 120 de minute.
Aşa cum noi trebuie să aşteptăm după ele cu lunile (unii fraieri chiar stau cu anii) ca să se simtă ele pregătite, pot sta şi ele două ore şi ceva cât ţine finala care e cel mai important meci de fotbal de peste an!
Salut!
Pentru finala Uefa Champions League si Fifa World Cup, da, as renunta. Mai ales daca in finala UCL joaca Chelsea, iar in finala FWC joaca Germania.
Dar cel mai ok e dupa. Daca ar pierde favorita, sexul macar te mai face sa uiti. Daca ar castiga favorita, esti fericit si o faci mai cu spor.
De unde generalizarea asta cum ca tuturor barbatiilor le place fotbalul? Unii dintre noi sunt si intelectuali, poate as refuza o partida de sex pentru a ma uita la un documentar pe national geographic despre mecanica cuantica
Florin9Florin9 întreabă: