Silvia frumos si eu stau in Oradea fosta era din Cluj ne-am vazut de 3 ori in 5 luni din pacate nu mai ma iubeste m-a parasit
Eu am avut o relatie la distanta. Eram indragostita rau dar a fost o joaca de copii. Luand lucrurile in serios,eu nu cred ca o relatie la distanta va tine vreodata. Nu vreau sa te descurajez dar e clar ca simti un gol, o nevoie ce trece doar cand ai persoana iubita langa tine, sa o tii de mana si sa te doara-n cot de lume. In concluzie, dupa parerea mea o relatie la distanta e o solutie temporara, nu va tine foarte mult.
Nu-ti pot spune parerea mea decat din perspectiva unui baiat...
Nu cred ca un individ increzator in propriile forte, ar accepta o astfel de relatie. Oamenii au nevoi...sexuale in cazul asta.
Dar na, sunt oameni si oameni .
Daca traiesti o astfel de iubire, iti urez tot succesul din lume!
Nu spun ca iubire la distanta nu exista, dar mereu intervine GELOZIA in astfel de cazuri, iar iubirea se degradeaza...
Buna.
Eu cred.
Si eu am trait o astfel de iubire.
Timp de 2 ani nu m-am vazut cu prietenul meu de 2 ori.
Acum suntem impreuna, locuim amandoi.Si avem aproape 4 ani de relatie.
Tot ce conteaza este sa iti doresti aceea relatie, si dat fiind acest lucru, vei putea face multe sacrificii.In plus si sinceritatea, fidelitatea si respectul ar trebui sa exista din abundenta intr-o astfel de relatie.
Succes.
Nu prea cred in iubire la distanta, adica hai ca daca v-a vedeti o data pe luna merge.dar foarte rar nu cred ca tine
Eu cred. Este foarte frumos cand va vedeti mai rar. Dorul e mai mare, revederea mai dulce. Apropierea dintre voi mai sentimentala. Cand stai cu cineva zi de zi o sa te saturi la un moment dat. Eu am o relatie de ceva timp la cateva sute de km si e foarte bine. Depinde si de parteneri.
Ilincutza20 întreabă:
alinutzaa2 întreabă:
George0197 întreabă: