A face dragoste implica sex. a face dragoste înseamna interactiunea fizica si emotionala cu cineva la care tii. Excitarea si sexul sunt simple optiuni ale acestui lucru.multi barbati cred ca a atinge o femeie duce neaparat la sex. Una din cele mai mari plângeri ale femeilor legate de barbati este ca devin afectuosi numai când vor sex.
Hmm.sexul este important dar nu numai el.Trebuie sa existe dragoste, respect si intelegere reciproca...Altfel, nu exista nimic
Pai nu e foarte important, depinde ce varsta ai. daca ai deja 19 ani si nu faceti sex niciodata e putin ciudat...
eu una am 14 si nu cred ca o sa fac 'pasu asta' pana la 16
Ce sa zic. recunosk k ma gandesc la la asta. da ce sa-i faci. as-i virsta. Eu zic k sexul conteaza intr-o relatie. dar se poate si fara de el...
O relatie bazata pe sex nu poate dura mult. O relatie bazata pe dragoste dureaza si mai mult.
O relatie bazata pe dragoste si pe sex are cele mai mari sanse de reusita.este esential sexul intr-o relatie. cel putin pentru mine. dar asta nu inseamna ca fac asta cu oricine imi iesi in cale.
Sexul face relatia mai pikanta dar daca vrei s-o faci si dulce ai nevoie de dragoste. Dar excesul poate duce la nemultumiri...neintelegeri dar dozat este binevenit.
Sexul face relatia mai pikanta dar daca vrei s-o faci si dulce ai nevoie de dragoste. Dar excesul poate duce la nemultumiri...neintelegeri dar dozat este binevenit.
Eu nu ma gandesc de acum, dar am auzit pe la televizor ca intre 60% si 99, 9%...papa
Intr-o relatie nu te poti gandi numai la sex... trebuie sa existe si iubire. Ma rog trebuie sa fiti aman2 de acord cu privire la aces lucru. Cel putin asta cred eu.
Conteaza mult sexul intr-o relatie te ajuta sa iti cunosti partenerul si mai bine fizic cat si psihic! este adevarat k o relatie trebuie bazata pe respect si intelegere dar dupa un timp simti nevoia de mai mult! parerea mea baietii se gandesc mai mult ca fetele la sex. ei deja cand vad o tipa faina primul lucru care le vine in cap este cum sa ajunga mai repede cu ea in pat. dar cu timpul cand ajunge sa o cunoasca.mai renunta la ideea de a face sex cu ea. cel putin nu asa de repede!
anonim_4396 întreabă: