Eu am incercat de mai multe ori cu aceeasi persoana, si era vorba de o releatie de 3 ani si ceva... dar nu merge... daca te-ai despartit trebuie sa fii sigur si sa faci asta definitiv! stii din punctul meu despartirea este un pic ca si moartea TREBUIE SA FIE FINALE!
Depinde cine insista sa reiei relatia, de obicei baietii sunt cei care insista, desi fetele nu vor ele fiind cele ce au dat papucii, si ei se milogesc pana ele accepta, insa niciodata nu va fi prea bine, ca odata venita inapoi il va pune sa ii suga tocu si il va umili si ii va da papucii din nou cu proxima ocazie!
Buna,eu de 3 ani traiesc o poveste de dragoste frumoasa din punctu meu de vedere, ne-am certat de multe ori am pus punct relatiei de en-ori mai mult de cateva zile max a fost o saptamana n-am rezistat, iar cand ne vedeam radeam unu la celalat de la 100de m..noi ne iubim si mai mult adica depinde in ce context folosesti zicala daca te inseala sau chesti din astea da nu mai are acelasi gusta da pentru motive absurde e buna ciorbita...pup
Sunt total de acord cu zicala eu am trecut prin asa ceva am avut o relatie de 3 ani jumate prima relatie primul baiat l-am iubit nebuneste...
Cand am intrat in aceasta relatie doar eu l-am iubit el avea foarte multe defecte gen ii placea sa mearga prin baruri ii placeau jocurile de noroc in fine s-a lecuit dupa un an k si-a dat seama ca ma iubeste foarte mult eram chiar in perioada examenelor de bacalaureat cand l-am intalnit fiind la inceput ''sufeream'' in prostia mea si bineinteles am ratat bacul anul acela ne-au prins parintii mei in casa era sa ma dea afara nu au fost de acord cu el niciodata dar pana la urma baiatul s-a redresat.
dupa 2 ani de relatie sa zic un an dificil si unul cat d cat ok realizam k stau langa omul ala din obisnuinta deja trebuia sa ma gandesc la viitor si nu ma vedeam langa el ma macinau gandurile k m-am luptat cu parintii mei pentru ca sa il accepte atunci au inceput certurile ii ceream sa se maturizeze k maine poimaine ne mutam si vor veni copii si va fi greu pentru ca el era invatat cu cheltuiala si lafaiala nu tinea cont daca avea 4 mil azi p toti ii cheltuia cu prietenii ...in fine, ideea este k au inceput certurile ne-am despartit de cateva ori k aici voiam sa ajung si ne-am impacat la rugamintile lui dar intotdeauna ajungeam la reprosuri certuri si in final despartire pana cand ultima oara ne-am certat efectiv am zis ca nu se mai poate si am decis d comun acord s rupem relatia
si de aici drama dupa 3 zile de liniste mentionez k lucram la o casa de schimb valutar in acest timp ma toca cu msj vreo 200 p zi nu exagerez deloc in 10 ma iubea in celelalte 10 ma ura eu nu ii raspundeam deloc am ajuns sa fiu data afara de la job pentru ca a venit si mi-a facut scandal
in alte cazuri exista intelegere sunt convinsa k nu trebuie sa se ajunga chiar pana aici eu ti-am spus putin din povestea mea dar ce am invatat eu este k trebuie sa tai raul din radacina cat nu este prea tz
Salut! Eu personal sunt de acord cu zicala data.
Am avut o relatie si la un moment am aflat ca prietena mea e cu altul, evident ca ne-am despartit. Dupa un timp m-a sunat si-a cerut scuze si am reinceput relatia, dar nu a durat.