Buna, din fericire am pe cineva, si anul trecut de ziua indragostitilor tot cu el am fost dar nu am sarbatorit-o, anul acesta cred ca o vom face, oricum important e sa fim impreuna, altceva nu mai conteaza, nu numai de ziua indragostitilor poti face o persoana fericita sau sa ii faci un cadou, in plus nu este o sarbatoare a poporului Roman, in fine, sper sa fiu cu el si la anul, si peste 2 ani, si ...toata viata!
Eu nu am iubita asa ca pentru mine va fi o zi ca oricare alta, fara nimic special. Doar ca se va vorbi mult despre asta.
Pana acum am fost singura, si anul asta la fel, dar nu-i nicio problema, doar am prietenii si persoanele ce le iubesc langa mine :X
Observ ca majoritatea vor fi singuri, insa...eu nu voi fi! Am prieten, sic!
Eu voi fi singura.cred dar ii am alaturi de mine p prieteni asa ca nu ma plang.chiar imi place idea
Hoppa! ce inghesuiala aici
nu stiu, depinde de hotarareqa care o voi lua pana luni
bafta!
Ca sa faci un sondaj ar trebui sa raspunda toti (pentru unu)
Eu sunt la al doilea valentine's cu aceeasi persoana, insa ne e indiferenta ziua, adica nu e cu mare fast, cadouri, o sa fie o zi normala de week-end Sarbatorim de Dragobete si in fiecare zi ne aratam iubirea, nu doar pe 14 februarie.
Majoritatea de aici suntem singuri, ma gandesc ca avem o problema si ar trebui sa cautam rezolvare, asa ca m-am gandit sa incep eu primul si sa o abordez pe cea care a pus intrebarea (trebuie sa ne combinam intre noi astia de pe virtual). Domnisoara eu as vrea sa mergem la o cafea si de vrei sa-mi fi iubita o sa te fac fericita. Adica te-as ruga sa mergem la o cafea sa vorbim de mine, de tine, de una, de altceva, sa ma cunosti mai bine...
Daca nu se intampla ceva iesit din comun s-ar putea sa fiu cu cineva de 14 februarie.
Eu am fost singura si anul' trecut si anul' asta vad ca imi merge nemaipomenit de bine
Speram sa nu fiu singura, da azi s-a despartit de mine. Da-i ok asa Macar pot merge la Anti Valentine's Day party la rockoteca\:X. Yummyyy:X. Oricum a fost relatie de 3 zile.
udarz13_5869 întreabă:
xXx_6966 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
mentholinks întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: