Si anul acesta voi fi singurica. Dar nu m-am plans si nu ma plang din cauza acestui fapt pentru ca am toata viata inainte ca sa pot sarbatori pe 14 februarie. Daca stau bine sa ma gandesc mama mea, cand avea varsta pe care o am eu acum, nici nu stia ce-i ala sarut. Deci nu am de ce sa imi fac griji. Toate au farmec la timpul lor!
Eu d obicei sunt singur si ma simt extraordinar d bine. Fara prietena, fara bani cheltuiti aiurea... ma simt super.
Eu o sa fiu cu iubitul. Vreau sa mergem la bancuta unde noi ne-am cunoscut, unde ne-am sarutat prima oara, vreau sa povestim, sa ne aducem aminte cum eram "la inceput". si tot acolo sa ne dam cadourile. Sper sa fie cum am planuit.
Eu am sa fiu singur si anul trecut la fel problema e ca am amintiri de ziua indtagostitilor si in ziua aia stau in casa sa nu mile amintesc si o fac ca ori ce zi
24 Februarie(Dragobetele) ma va prinde cu siguranta singur, dar nu-mi fac griji.
Singur.De cand ma stiu deja ma conformez... dar totusi nu'mi explic, bani am, urat nu sunt...
Singura cred ca o sa-mi daruiesc singura cadouri, o masina sport, de tern, limuzina, caruta...hehe.Glumeam
udarz13_5869 întreabă:
xXx_6966 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
mentholinks întreabă:
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: