deciii sa-mi "raspund" si eu la intrebare mda, voi fi singura da. i'm ok...(cred)
Ei bine eu am din ce alege, dar cred ca nu vreau un baiat... am trecut printr'o perioada dificila si am ajuns sa cred ca baietii au scopul de a'mi deranja sistemul nervos
Eu o sa fiu cu iubitul. Vreau sa mergem la bancuta unde noi ne-am cunoscut, unde ne-am sarutat prima oara, vreau sa povestim, sa ne aducem aminte cum eram "la inceput". si tot acolo sa ne dam cadourile. Sper sa fie cum am planuit.
Singura cred ca o sa-mi daruiesc singura cadouri, o masina sport, de tern, limuzina, caruta...hehe.Glumeam
Probabil singur... am amanat-o prea mult si am ratat ocazia. of of ce fraier sunt.
24 Februarie(Dragobetele) ma va prinde cu siguranta singur, dar nu-mi fac griji.
100% singur(ca in fiecare an.). Am observat ca majoritatea utilizator de pe TPU vor fi singuri. Daca nu ai prieten/a ai mai mult timp. Ce faci? intri pe TPU si vezi ce mai zic altii.
Eu d obicei sunt singur si ma simt extraordinar d bine. Fara prietena, fara bani cheltuiti aiurea... ma simt super.
Singur.De cand ma stiu deja ma conformez... dar totusi nu'mi explic, bani am, urat nu sunt...
udarz13_5869 întreabă:
xXx_6966 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
mentholinks întreabă:
George0197 întreabă: