| DiannaDi a întrebat:

Cati dintre voi veti fi singuri de ziua indragostitilor? si cati veti fi cu parteneri/partenere?happy

98 răspunsuri:
| Sოﺁℓε a răspuns:

Singura dar cine stie se mai intampla si minunihee hee rolling on the floor

| DiannaDi explică:

smug
deciii sa-mi "raspund" si eu la intrebarebig grin mda, voi fi singurahee hee da. i'm ok...(cred) oh go on

| airelav a răspuns:

Ei bine laughing eu am din ce alege, dar cred ca nu vreau un baiat... am trecut printr'o perioada dificila si am ajuns sa cred ca baietii au scopul de a'mi deranja sistemul nervos rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu voi fi singur, bine daca se gaseste vreo fata singurica sa ne tinem reciproc companie e bine,,, id alexxx_bertone

| ALEx_7862 a răspuns:

SINGUR!:X:X:X:X

| zanabuna90 a răspuns:

In fiecare an de valentine's day am fost singura.la fel si acumlaughing

| Daniella13 a răspuns:

Eu o sa fiu cu iubitul. Vreau sa mergem la bancuta unde noi ne-am cunoscut, unde ne-am sarutat prima oara, vreau sa povestim, sa ne aducem aminte cum eram "la inceput"hee hee. si tot acolo sa ne dam cadourile. Sper sa fie cum am planuit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu... uneori m-as desparti de iubit big grin laughing

| happyorsad a răspuns:

Singurabig grin cred ca o sa-mi daruiesc singura cadouri, o masina sport, de tern, limuzina, caruta...hehe.Glumeambig grin

| dariussb a răspuns:

Probabil singur... sad am amanat-o prea mult si am ratat ocazia. of of ce fraier sunt.

| aLyNuSh a răspuns:

Cu pretenahappy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu singura dar nu trebuie sa-mi fac griji ca na am multe teme si treaa asa ca... nu trebuie neaparat sa ai iubit.

| bixelle_4587 a răspuns:

Solo sad

| daiia a răspuns:

Daca pana acum mi-o mers bine singura
tot singura o sa fiulaughing

| RougeEttiquete a răspuns:

Eu sunt cu partnerubig grin

| hax0r a răspuns:

Eu m-am scos oricum. Sunt schizofrenic

| Allegria a răspuns:

Solo...mai e ceva pana atunci.si inca sper laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Singura happy dar nu ma deranjeaza asa de taree.As vrea sa am iubit, dar nu se iveste big grin

| ȘtefanLamas a răspuns:

24 Februarie(Dragobetele) ma va prinde cu siguranta singur, dar nu-mi fac griji.

| ßiαηċα a răspuns:

O sa fiu singura... no stres! laughing

| Spintecatorul a răspuns:

100% singur(ca in fiecare an.). Am observat ca majoritatea utilizator de pe TPU vor fi singuri. Daca nu ai prieten/a ai mai mult timp. Ce faci? intri pe TPU si vezi ce mai zic altii.

| otiliaotilia a răspuns:

Ca de obicei voi fii singurica...crying

| Sebastian_3723 a răspuns:

Singuraaaa

| filaret a răspuns:

Singur whistling Nam de ales laughing

| ionutza_8146 a răspuns:

Asspune "singura"... daram 3 catei!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Singura. Dar nu ma plang big grin

| Alkatraz a răspuns:

Singur, dar nu ma plang... poate la anul':happy

| lexony a răspuns:

Eu d obicei sunt singur si ma simt extraordinar d bine. Fara prietena, fara bani cheltuiti aiurea...laughing ma simt super.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Singuraoh go on.
ii ok. ii mai bine nu ii streslaughing

| rhadoo a răspuns:

Singur.De cand ma stiu sad deja ma conformez... dar totusi nu'mi explic, bani am, urat nu sunt...