Salut, aici nu este lege. Adica unu poate sa aiba doar 2, altul 30... Depinde de la om la om, daca nu stie ce sa aleaga poate sa isi faca una la saptamana . Sper ca ai inteles. Bafta
Nu exista un numar standard. Daca nu ti-ai gasit pe cineva la fel, nu e un capat de lume. Nu inteleg ce problema ai pana la urma.Fii mai explicit.
Buna. Nu conteaza numarul de prieteni si nici varsta.
De exemplu, de la varsta de 15 ani pana la 19 ai avut un singur prieten. Sau mai multi.
Nu este o medie sau o regula, e logic ca nu este...ar trebui sa fi avut macar unul/una, altfel ai trait cam degeaba pana la varsta aia.
Aprob ca intrebare stupida!
Stiu ca este.Am vrut sa vad ce raspunsuri aveti voi pentru ca in ziua de astazi daca nu ai avut mai mult de 2 iubiti/e nu prea esti ok.Eu una cred ca am avut o singura "mare"iubire pana la varsta asta, insa din cate vad lumea din ziua de azi mai exact tineretul, de la 12 ani au cate 5, iar intrebarea asta mi-a fost pusa de un tip care atunci cand i-am zis ca pentru mine a exisatt doar o singura pers mi-a zis ca nu e bine asa si ca trebuie sa experimentezi mai mult
Mai cresti si o sa iti dai seama ce inseamna "iubit"
Depinde cum vrei sa fi privita de ceilalți ca o fata cuminte sau ca o fata "rea"( curva mai pe românește). Este alegerea ta. Trăiește-ți viata sexul este extrem de plăcut dar iți recomand sa iți găsești un băiat... sa fie "unul și bun", evita sa ii schimbi prea mult sa nu cazi în extrema de fata rea.
Frate, nu iti putem spune noi asa ceva, sincer. Inima ta este singura care decide. Poti sa mori singur daca vrei sau sa schimbi persoanele ca pe sosete [ desi nu este chiar ok] Ideea e ca nu exista un numar exact.