Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 31 Ianuarie 2025 sunt:
Știți de firma "actor talent group srl " din sectorul 5, pentru public spectator la tv sau testare produse cosmetice sau sedinte foto, sunt de încredere? Poate cineva să-mi dea detalii
Ce alegeti: istoria sau geografia? De ce?
Bună ziua! Poți să afli cine ți-a spart contul de pe whatsapp?
Un profesor să spună unei eleve Te grăbești ca fata mare la măritat este in regula?
Știți cum funcționează suspendarea sau ștergerea contului pe Quora? Și cum funcționează ștergerea întrebărilor? Dacă o întrebare conține jigniri poate fi raportata?
Unde vi se pare mai frumos : la munte sau la mare?
Buna Nu știu ce se întâmplă cu mine plang în fiecare zi uneori fără motiv ma trezesc asa plângând nu mai știu sa ma bucur de viață deloc orice lucru mărunt ma afectează! Am mers la psihiatru...? (mai mult)
Cum activezi căsuța v-ovală la cartelă Vodafon
S-a adeverit in realitate tot ce au "prezis" cei de la Simpsons? Anul asta au plănuit/prevestit că vom avea o invazie extraterestra. Se va adeveri?
Nu stiu dacă ați văzut, era un tik tok in care unul întra în camera/casa și era un tigru de pluș pe pat și a zis ceva de genu: Am ajuns acasă, VAI CE M AM rahat PE MINE, îmi puteți lasă ...? (mai mult)
Îmi vine să stranut și dupa aia îmi trece, ce trebuie sa fac?
Ce înseamnă dacă un băiat de 22 de ani nu a avut niciodată un contact sexual, nu are prieteni și nici relație propriu- zisă cu cineva? Există șanse pentru acea persoană să se încadreze în...? (mai mult)
De ce transgenderii aduc atât de multe discuții înflăcărate și de ce sunt discriminați de majoritatea oamenilor persoanele care se identifica cu alt sex decât sexul biologic? Oamenii și în special...? (mai mult)
Bună seara, dacă sunt decolorată acum blond pui și vreau să mă fac altfel de blond de la palette și dacă în caz nu- mi place blondul de la palete, ma pot decolora înapoi cu decolorant blond...? (mai mult)
Ce limba preferati mai mult: franceza, spaniola, italiana, germana sau portugheza?
Sincer acum! De ce s-au anulat, de fapt, alegerile? :)) Voi mai intelegeti ceva?
Sunt livrator glovo in Iași și livrez de 2 ani, am observat că oamenii se comporta cu mine de parcă as fi ultimul om deși fac o muncă cinstită și nu este una mizerabilă, nu este ușor să fi...? (mai mult)
Am o prietenă care crede cu tărie în cărțile de tarot și le folosește ca să afle „adevărul" despre mine. Problema? Tarotul nu este un mod de a ajunge la adevăr, ci doar un joc al minții care...? (mai mult)
Până la ce ora se poate da comanda la restaurante?
Mai știe cineva, ceva de Pufuleți Gratis, userul TPUaș?! :) Dacă da, spuneți- i că încerc să dau de ea. Deoarece vine 1 martie în curând și vreau să- i fac cadou. Dar cum nu dau de ea...? (mai mult)
Dacă mi-e frica de condus are rost sa dau de permis?
De ce unii oameni judecă ceea ce știu sau cât de competenți sunt alții, dar care au încercat măcar? Observ mentalitatea asta. Dar cei care judecă nu vor să facă nimic cu viața lor (un curs ...? (mai mult)
Dacă corpul uman conține acetilcolina de ce nu suntem imuni la veninul de șarpe, precum mangustele?
Ce ati crede despre iubita voastra daca ar rade in hohote la farse cu parturi?
Mă poate ajuta cineva cu asigurarea dacă mai am valabilă pe Germania
Salut, am un dulap mare sub mobila, in care vreau sa ascund o papusa gonflabila de parintii mei :))) In ce ar fi bine sa o ascund sa nu o gaseasca?
Bună seara! Chiar o să murim cu toții de la vaccinurile anticovid-19?
Am platit 20$ la OpenAI doar pentru a putea testa modelul o1. Pot spune ca in cateva minute a reusit sa dovedeasca cele mai originale si complicate (parerea mea) intrebari pe care am putut sa le formulez....? (mai mult)
Cum pot sa îmi controlez psihicul sa nu mai decad psihic când rămân cu bani putini? Cad în depresie maxima, parca se termină lumea, și pe mine se vede că sunt foarte supărat și abătut, panicat,...? (mai mult)
Ce preferati ca animal de companie: o pisica sau un caine?
Hei, TPU, mai sunt pe aici oameni care se confruntă cu bulimia sau cu viciul mâncării?! Voi cum reușiți să vă țineți patima în frâu?! Eu nu mai știu ce să mai fac. Mă confrunt cu tot...? (mai mult)
Credeți în reîncarnare? Și dacă da, e posibil să ne reîncarnăm în persoane de sex opus? De exemplu eu acum sunt fată, e posibil într- o altă viața dacă există să mă reîncarnez în...? (mai mult)
E posibil sa ieși din casă și să fii răpit? Cât de des se întâmplă?
Buna.Am doar o curiozitate deoarece nu prea cunosc oameni care sa fie asemanatori cu mine. Ma refer la faptul ca ador sa invat.Si nu ma refer la "tocilari" ci imi place sa invat sa fac lucruri, de la...? (mai mult)
Bună ziua! Am dat comanda anul trecut pe Sinsay nu a venit nici pană in ziua de azi dar banii din cont mi ia luat, ce sa fac?
Hei, TPU, în urma unei discuții pe tema naștere și certându- mă cu persoana, susținându- mi părerea, dar nefiind sigură, am cercetat pe Wikipedia și citind, am aflat că persoana cu care...? (mai mult)
Zona gării din orașe este mai periculoasa?
Se poate pleca acasă de la facultate în weekend în perioada sesiunii?
Salut tuturor, am o problema, de ceva timp ma simt aiurea, gen depresie..am o tentativa de suicid...dar am scăpat..nu ma mai simt în largul meu, uneori întru în cimitir stand la bunicul meu la ...? (mai mult)
Cum aflu pe ce data sunt programat sa dau sala?
Ce va place mai mult: romana sau matematica?
Credeti in manifestare? Sunt foarte multe exemple de reusita! De fapt, se merge pe vindecarea traumelor si de acolo, atragi multe apoi, asa cred. De Regina Manifestarii ati auzit? Evident, totul contra...? (mai mult)
Buna ziua Câți dintre voi v- ați plombat o măsea? Ce coroana v- ați ales? Coroana metalo- ceramica? Coroana integral- ceramica? Sau integral zirconiu? Am înțeles ca la cea metalo- ceramica poți...? (mai mult)
Bună. Vreau doar să cer niște păreri în legătură cu facultățile din România. Din punctul vostru de vedere FEEA, specializarea management este o facultate ușoară? Nu mă refer la ase, întreb...? (mai mult)
Salut TPU. Vreau să mă ajutați cu un sfat (În special cei cu vârste 40ani+ ) Noi tinerii vrem mereu cei mai bun și de asta voiam să va întreb. Merita sa mai rămânem în orașele mai slab ...? (mai mult)
Bună seara! Cum se citește corect tensiunea?
Bună! Considerați că iubirea și plăcutul sunt aceleași lucru? Ce credeți voi că înseamnă atunci când placi pe cineva si atunci când iubești o persoana? Care este diferența dintre cele...? (mai mult)
Credeți că oamenii din Romania sunt mai materialiști și îți acorda respect în funcție de mașina pe care o ai, venituri, etichetele de le haine și statutul social, mie îmi pare distructivă...? (mai mult)
Daca România e o țară de oameni creștini și conservatori familiști, de ce oameni Dani Mocanu are atâta succes in Romania cu melodiile lui desfrânate, despre femei, băutură, șmecherie și...? (mai mult)
În România, astăzi, mulți oameni, printre care și Călin Georgescu, se declară patrioți, susținând că își iubesc țara, chiar dacă unii dintre ei trăiesc în străinătate. Aș vrea...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
DovleacTurbat întreabă:
Ioana677 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Men
Te consideri un fan adevarat al serialului Mad Men? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!