Buna,iubire,iubire dar toate cu o limita,chiar sa iti dai viata pentru o persoana nu se merita,asta pentru ca nu merita sa iti iei viata pentru nimeni si de obicei oamenii,fiecare om are o doza mai mica sau mai mare de egoism,mai rar de fapt deloc nu am vazut astfel de oameni care de exemplu sa spuna:il iubesc si vreau sa fie fericit,de aceea il las sa plece la alta,daca asta ii aduce fericirea. VOrbe sunt usor de zi vai mi-as da viata,vai te iert orice ar fi,poti sa pleci si la alta doar sa fi fericit,care ar accepta asta? Cred ca nu ai accepta chiar daca o spui,nimeni nu ar face absolut orice,sa fim realisti, e adevarat ca atunci cand iubesti faci unele sacrificii, ii vrei binele dar hai sa ne gandim si daca merita acea persoana? Adica eu ii donez un rinichi si el poimaine se insoara cu alta...eu una sincer am iubit foarte mult si iubesc, dar nici nu cred ca astfel de chestii cum e in filme, nimeni nu e mai presus pentru o persoana ca el insusi.
Iti pot da i-ul meu sa vorbim despre acest subiect, poti avea incredere in mine. senephore@yahoo.com.
Decizia ta!
Oamenii ca tine sunt cei normali sa stii, si la mine e la fel
Sa stii ca nu este un lucru rau sa iubesti mai mult pe cineva decat pe tine insuti, sa faci "ORICE" pentru persoana care o iubesti.Bravo,foarte rar mai gasesti asemena oameni ca tine!
E foarte normal sa gandesti asa, insa inainte trebuie sa te asiguri ca e persoana potrivita. Daca prietenul tau iti demonstreaza ca e o persoana de incredere si care te iubeste la fel de mult la randul sau, atunci nu vad care ar fi problema.
E atat de frumos sa iubesti si sa fii iubita! Traim intr-o viata foarte complicata, plina de probleme si de dificultati, asa ca de ce sa nu ne bucuram de ea?! Clipele de fericire sunt foarte pretioase, asa ca ai grija sa te bucuri pentru fiecare. Nu e nimic rau in a fi romantica!
beausingurlamasamea întreabă: