Nu conteaza ca iubesti o fata sau un baiat conteaza un sigur lucru : sa fii fericit! Iar fericirea ti-o faci singur, asa ca lasa lumea din jur si parerile preconcepute.
Incearca sa treci peste trauma suferita, ceea ce s-a intamplat cand erai mic e clar un lucru anormal care te-a afectat si poate te va mai afecta pe viitor. Incearca sa vorbesti cu un psiholog, un preot sau un prieten in care ai incredere si incearca sa intelegi ca trecul e trecut, sa il lasi acolo si sa incerci sa te concentrezi pe viitor pe care il poti face asa cum vrei tu.
Experimenteaza, daca iti plac ambele sexe, incearca sa vezi cu cine te simti mai bine cu o fata sau un baiat, nu zice nimeni ca nu poti ajunge sa iubesti si un baiat.
Sa stii ca si eu "caut dragostea", ma rog, si desi eu nu am trecut prin nicio drama si nu am intrebarile si probleme pe care le ai tu, tot nu am putut sa o gasesc asa ca ai rabdare, nu te grabi si nu uita ca lucrurile bune li se intampla celor care asteapta.
Bafta si capul sus.
Multumesc mult pentru raspunsul din suflet, simt eu, dat.Ai dreptate dar e greu,uneori merge,adica ma imbarbatesc si tip in interior cu toata forta DA DA DA POOOT,si-mi trec angoasele,dar. exista si un dar.O relatie gay nu pot sa am pentru ca nu cred intr-o asemenea relatie,nu duce nicaeri si ma gandesc la familie si copii,ceea ce imi dorec din tot sufletul,chiar acum, sa simt ca am pentru ce sa muncesc, sa am cu cine sa petrec vacantele.Am refuzat sa vin in vacanta in Romania cu ai mei tocmai pentru ca nu am la ce sa vin.Ehh,n-are nimic, o sa invat din viata asta TOT si o sa-mi duc crucea cu capul sus.Cred ca in viata trecut am fost un jegos care ii ardea pe rug pe cei ce simt altfel, iar acum mi-o iau greu din cauza asta, imi merit soarta da nu mai fac
Eu zic ca tu iti faci soarta. daca crezi ca asta merita sa traiesti, te vei multumi cu situatia asta si nu vei face nimic ca sa o schimbi, cand de fapt tu iti faci viata. Gandeste-te ce iti doresti si lucreaza ca sa obtii acel lucru. Incearca sa te imprietenesti cu fete, baieti, sa iti apropii oameni, sa incepi sa ai incredere in ei si apoi poate incet incet de vei si indragosti de o fata care se va indragosti si ea la randul ei de tine si fara sa iti dai seama te vei trezi ca ai o relatie cum iti doresti. Dar pentru asta trebuie sa speri in continuare, nu poti renunta acum. Esti tanar ai toata viata inainte, la varsta ta ar trebui sa profiti de tinerete si de timpul care dispui ca sa te distrezi si ca sa te dezvolti personal. Incearca sa iti faci o cariera, studiaza, gaseste-ti un hobby, o pasiune, petrece-ti timpul cat mai placut, viata e frumoasa si merita traita, dar trebui sa ai activitati cat mai diverse ca sa iti mai distragi atentia de la gandurile care te macina, si va aparea si persoana potrivit la momentul potrivit. Probabil acum nu e timpul, pentru ca inca ai unele conflicte interioare... rezolvati-le prima data si apoi vei putea avea grija si de altcineva... stii cum e daca nu te iubesti tu, cum sa te iubeasca altcineva? Si daca nu esti fericit singur, cum sa fii fericit alaturi de altcineva?
Myhappyend întreabă: