| Alexu112 a întrebat:

Caut o fata care stie sa iubeasca zic eu ca si mine (16-17 ani)

P.S.: Am trecut deja prin dezamagire, nu mai vreau

11 răspunsuri:
| ascovit a răspuns:

Uite in ce s-a transformat TPU, site de matrimoniale!
Ca sa nu ma leg de acest fapt, tu daca nu mai vrie dezamagiri, te-a gandit ca poate sunt persoane care din contra or sa profite de acest lucru?
Nu mai bine mai iesi si tu in lume, sa socializezi cu persoane cat mai multe, sa iti faci prieteni noi, poate poate asa ai sa gasesti o fata potrivita pentur tine.
Cat despre dezamagiri, nu te poti ascunde de ele, au si ele un rol, ne maturizeaza.
Bafta!

| xCarolina a răspuns:

Daca nu mai vrei dezamagiri, mai bine nu ai cauta asa.Nu ai de unde sa stii peste cine poti da.Incearca sa gasesti in fiecare fata pe care o intalnesti o potentiala amica.Prietenia se transforma adesea in iubire.Iesi mai mult in oras si fa-ti prieteni, incearca sa vezi binele in oameni pe cat de mult poti.Rabdare, si ea va veni! happy

| Alexu112 explică (pentru xCarolina):

Mersi pentru sfat, o sa incerc sa fac cum zici, dar si aici pot gasi o asa zisa amica, pe care sa o pot iubi

| klaws007 a răspuns:

Pe site-ul asta nu o a gasesti,. daca vrei sa te retragi intr-un colt, cauta pe google jocul second life.

| swagMeOutBitch a răspuns:

Sa vedem...
simona senzual
gina pistol
alina plugaru
Tonciu[tontu']
Baiatule drag, nu ai cum sa iubesti pe cineva decat stiindu-i numele si vorbind cu ea pe mess sau pe facebook

| Alexu112 explică (pentru swagMeOutBitch):

Asta incerc sa fac...aici vreau doar sa o gasesc. apoi vorbim pe mess si asa mai departe!

| LostInBubble a răspuns (pentru Alexu112):

Aici vrei sa o gasesti? happy
Eu zic sa-ti cauti una la tine-n oras.

| Zizzou a răspuns (pentru LostInBubble):

Decat pe mess la 400km distanta, mai bine la tine in oras...

| adriang95 a răspuns:

Mergi inainte ca nu se stie de unde sare iepurele. Nu cauta pentru ca nu se stie peste cine vei da, si ce pareri iti poti face despre anumite fete pareri, de altfel corecte dar despre care nu voiai sa stii... (stiu ca suna ciudat, dar crede ce-ti spun).

| MsLady a răspuns:

Nu este site de matrimoniale.

| And27 a răspuns:

Tpu.ro nu este un site de matrimoniale!laughing)