Dar ai fost răutăcioasa
Logic ca vad de viata mea, nici nu prea stau pe internet, o lista cu scopuri personale
sănătate =slăbire-sport-mers la medic, meditație
bani =încerc sa economisesc, noi afaceri
lucrez la fizicul meu
dar nu îmi aduc fericirea emoționala aceste lucruri
Nu as vrea sa fiu dependent de cineva,ceva,mereu mi am propus asta, eu sunt pe filozofia, trăiește clipa dar nu prin lucruri materiale și învățătură, a petrece timpul cu tine și cu cei dragi, ma opresc mereu când vad o pisica sau un câine sau o floare, chesti simple dar frumoase
Pai faptele o arata nu ca zic eu, majoritatea subiectelor sunt ok, si raspunsuri si tot, nu ne luam dupa exceptii, ca nu exista forum fara uscaturi, peste tot exista spameri, din aia care se prostesc, care fac misto, care pun intrebari la misto, care insulta, injura, etc, dar nu aia inseamna tot forumul.
Nici nu are cum sa fie majoritatea asa, caci moderatorii nu ar permite, deci daca un forum exista, e f clar ca majoritar e okey si ordonat.
Dar de unde ideea ca eu caut cearta? Nu-s genu, pe 13 fac 2 ani de cand sunt aici, niciodata nu m-am certat.
Eu doar ti-am dat argumente, dar chiar, ia vino si tu daca ai ce ceva argumente, pe ce baza ai zis ca formu asta e stupid?
Sa vedem, ca poate e ceva si mi-a scapat mie, ca din moment ce ai zis asta, trebuie sa stii si motivul.
Ta superi acum ca te-am pus sa-ti sustii afirmatie, pai nu te mai supara ca nu e normal, daca nu argumentezi inseamna ca ai zis aiurea ce ai zis, dar nu e problema, ai zis parerea ta, eu doar ti-am aratat ca parerea ta e eronata, si nu doar tie, mai important e ca am explicat pentru toti, ca sa nu-si faca impresie gresita de forum.
Nu trebuie sa te superi cand ti se zice ce nu vrei sa auzi, analizeaza ce se zice si vezi ce si cum! Asa se face. Daca tu zici ceva ok, eu invat de la tine, tu de la mine daca eu zic ceva bine, nu ne ofticam!
Iar ce am zis pot si altii sa verifice.
Daca nu vrei sa explici aia e, nu e problema, dar nu trebuie sa te superi, cineva nu e enervant ca te intreaba sa-ti argumentezi afirmatia, ca asa se face in general, ca pana la urma realitatea zice care zice bine, faptele.
Era o vorba "faptili vorbeste, nu vorbili".
Asa ca si tampenia aia "aaa pe site de matrimoniale nu ai cum gasi pe cineva ca lumea".
Am vazut ca nu te-ai suparat, ziceam ca idee doar, ca atunci cand zici ca cineva e enervant, suna ca si cum te-ai fi suparat.
Normal ca se zice faptele, dar asa s-a zis "faptili vorbeste, nu vorbili", nu eu am scos-o, si am citat asa cum e.
Mi-au zis si mie altii vorba asta.
oanawww45 întreabă:
afrodita3333 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: