Eu cred ca ar trebui sa iei o pauza, te va gasi ea cand te astepti mai putin; ai un pic de rabdare fiecare isi are perechea, diferenta este ca unii se gasesc mai repede decat altii, nu trebuie decat sa ai un pic de rabdare, va veni si la tine stai linistit
Daca sti unde sa cauti gasesti :d si daca sti sa vb cu ele:* eu cred ca totusi nu ai par de lup si nu arati asa rau sa fuga fetele de uh:*
Cred ca fug de tine ca esti naiv, ratat... ce sa-ti fac, cred ca intuiesc ca esti redus mintal. De asta se intampla, ce ti se intampla! Ratatule...) incearca sa fii altcineva poate atunci ai noroc sa gasesti, incearca sa te schimbi, sa-ti revizuiesti comportamentul! Incearca sa intelegi ce vreau sa spun, daca nu du-te la un psiholog, parerea mea!
O fata nu o sa stea cu un baiat doar asa ca vrea el sa aiba "gagica"... trebuie sa intelegi ca e o treaba de romantism si alte lucruri (din acestea ce le plac fetelor), trebuie sa ii arati cat de romantic esti, nu cat de disperat.
Incearca sa te aranjezi putin (ca aspect), haine curate, o freza draguta (sa nu pari genul de tocilar), si un comportament adecvat. Incearca sa ii spui cat de mult iti plac ochii ei, recita-i poezii daca te pricepi, du-i o floare, sau chestii care sa nu arate cat de disperat esti.