| grigor a întrebat:

Caut si eu o fata plinuta; cum sa fac?

Răspuns Câştigător
| HappyPills a răspuns:

Ma bucur ca mai sunt si baieti care cauta fete mai plinute, nu ca majoritatea, care vreau numai modele

16 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

BUna, pai de ce neaparat plinuta? Aha, sa inteleg ca asta e genul tau de fata...pai ce ai putea face? Ori iti cauti una mai slabuta si o pui la ingrasathee hee, ori incearca sa agati o fata plinuta daca tie iti place e ok, nu pot sa spun eu cum sa faci, pur si simplu daca iti place vreo fata vb cu ea, spune-i ce simti, si asa poate vei fi cu ea, gusturile nu se discuta!

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Se gasesc si pe strada sa stii!

| theodoraafi a răspuns:

De unde esti? laughing

| adi4ever a răspuns:

Diriga are in jur la 30 de ani si cam 150 de kg te intereseaza? si daca te bagi pe ea poate o convingi sa am si eu media 10 la engleza si iesim amn2 pe castiglaughing

| bianca a răspuns:

In orice caz nu trebuie sa o intrebi la telefon sau pe mess despre kgwinking

| Malvina24 a răspuns:

De ce vrei neaparat plinutza? esti tu mai plinutz si vreti sa fiti la fel? mai bine posteaza o intrebare''caut si eu o fata cu suflet bun; cum fac?'' sa vezi gasesti! fete sunt peste tot! intra pe undeva pe un site de id-uri, sau matrimoniale!star

| Cool Girl 16 a răspuns:

Majoritatea baietilorlaughing) cauta fete "bune" cum zic ei da ma bucur ca tu esti un pic altfel iti apreciez alegerea si bafta la agatatwinking

| magicp a răspuns:

La magazinu de fete plinutze nu e logic? in cluburi pe hai faiv pe strada pe forumuri pe TPU si lista poate continua la nesfarsit

| Fifylici a răspuns:

Mai uite mai gasit pe minetongue
eu sunt plinuta?
daca vrei sa vb poti lasa un msj privat

| Fifylici a răspuns:

Mai gasit pe minetongue
eu sunt plinuta
daca vrei sa vb lasa u msj pe privat

| Biaaa a răspuns:

Sh catzi ani ai?hee hee

de ce neaparat plinutza?
eu am 14 ani sh 50 kg.tongue

| denisa24 a răspuns:

Dc cauti fete plinute...in general baieti cauta bunaciunii

| Anonim_9586 a răspuns:

Mesaj privat si-ti las id

Te intereseaza 12 ani 1. 55 56 kg?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dap si eu caut pe cineva cu care sa ma inteleg si sa fie bine si armonie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stii eu sunt andreea as vrea sa te cunosc nu ca sunt chiar plinuta dar sunt bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

kissbunaa fetelor care dintre voi e mai plinutza sa vb si cu mine. pup v astept