Bună.
Să vorbești deschis ce mai exact?
Cine are această boală sau ce?
Pa, pa.
Poti discuta cu cine doresti,din cei care vor posta aici,vreun raspuns.
Dar fii atent, ca sunt multi copii, tineri, care nu stiu nici pe ce lume traiesc, dar sa mai stie si despre HIV, ceva.Curaj!
Curaj am. cred. nu stiu ce sa fac, eu am avut o relatie cu o fata acum 2 ani de zile, Ea ar vrea sa se impace cu mine in momentul de fata, insista de ceva timp, dar nu pot face asta pentru ca sunt deja intr-o relatie serioasa cu o alta fata de 1 an de zile. Problema este ca recent a tot incercat sa imi indruge cum ca ar fi bolnava de hiv... Nu stiu ce sa fac ...incep sa am tot felul de filme, si chiar mi-e frica sa fac un test, daca imi va iesi pozitiv, nu stiu cum voi reactiona
In primul rand trebuie sa te gandesti LA TINE! Pentru a nu mai sta in stres, fa-ti analizele.In cazul in care vrei sa fii sigur, sigur pe analize, mergi la un centru de recoltare a sangelui:acolo sunt cel mai sigur de facut, sunt gratuite, capeti si bani(60-70 roni),o zi libera daca lucrezi si donezi si sange(ajuti alte persoane care au nevoie).
In cazul in care,tipa cu care ai avut contact sexual stia ca este infectata cu HIV, o poate pati destul de rau, dar poate nu asta este interesul tau. Poate minte, ca sa se razbune, ca esti cu alt cineva.Moral,este vina ei,daca a stiut! Daca nu a stiut,asta este! Alta data,sa fie invatatura de minte,sa folosesti prezervativ.
Mergi cat mai urgent pentru analize, deoarece, teama, stresul iti v-a afecta atat viata intima cat si psihicul.
Apoi, gandeste-te si la partenera actuala.Nu trebuie sa-i spui nimic, deocamdata, dar ai o responsabilitate si pentru viitorul ei. Dupa rezultatele analizelor, o sa vezi ce ai de facut.
Parerea mea e sa dai un mic google cu titlul " hiv forum discutii" sau " sida forum" " sida ajutor reciproc", ceva de genul asta.
NU insista aici.
Bafta si sanatate maxima
Remusopen întreabă: