| AndrewTate7789 a întrebat:

Caut și eu pe cineva și mi-am făcut Tinder, pun poze bune, îmi editez profilul asa cum îmi place să cred că sunt, adică un bărbat serios, care cauta o relație frumoasa bazata pe iubire și pe chimie dar odată ce trece timpul și nu găsesc pe nimeni frustrarea îmi da târcoale și nu știu cum să scap de ea, spuneți-mi, cum trebuie sa arate un profil de tinder ca să fac match pe tinder să încep sa conversez cu ele, eu dau like la fetele care îmi plac dar niciuna nu îmi da, știți alte rețele de dating mai bune?

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca iti cauti o relatie frumoasa bazata pe iubire atunci caut-o in viata reala, nu pe tinder, nu online, ca nu vei gasi asa ceva online!

| AndrewTate7789 explică (pentru Violleta2022):

În viata reala ma pierd în fața unor femei, nu reușesc sa îmi stăpânesc emoțiile și ma simt intimidat deoarece ele sunt mai comunicative între ele, îmi este teama ca după ce le abordez o sa ma bârfească, multe au facultate și eu nu am.

| Violleta2022 a răspuns (pentru AndrewTate7789):

Si ce folos este sa ai o sute de relatii online?
Online-ul nu te ajuta la nimic, doar pierdere inutila de bani si timp, fiindca online-ul este pentru flirt si minciuna, ca relatia adevarata se poate intampla numai in viata reala, in aia in care spui ca nu ai curaj.
Asadar tu nu vrei de fapt o relatie adevarata de iubire, tu vrei flirt, minciuna si online.
Eu cred ca tu nu sti ce vrei, esti probabil imatur cu asa gandire, ceea ce te va duce la multi ani de singuratate, fiindca tu nu vrei o relatie reala.

| mihai69 a răspuns:

Treci la nivelul următor (cont plătit).
Vei avea mai multe posibilități și variante.

| dullcat a răspuns:

O retea buna e cea de prieteni, care implica iesiri in viata reala.Pe tinder si retele de aceeasi natura risti sa dai numai peste fel si chip de personaje superficiale, e destul de frustrant, dupa cum bine ai remarcat.Cand stai sa te gandesti mai bine, e chiar tragic ca fix scopul initial pentru care au fost create aceste aplicatii, acum este diluat si chinuit la maxim, scopul actual fiind de obicei altul (sex, plictiseala, misto, adunat followeri pe Instagram etc). Prea putini iti impartasesc intentiile si sentimentele serioase.E adevarat totusi ca exista si exceptii fericite, dar nu degeaba se numesc exceptii. Poate vei fi si tu un caz fericit, norocos, asadar succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai căuta femei pe internet.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Caută femei în altă parte.

| NataLee a răspuns:

Dacă ajungi pe Tinder nu prea ești serios.
Dacă ești băiat Adevărații găsești iubita în viata reală.
Dacă nu știi sa te comporți cu fetele în afara Tinder, cât crezi ca o să îi ia unei fete de pe Tinder sa își dea seama ca nu ești ok.
Și mai ales fetele de pe Tinder, nici acelea nu sunt foarte ok

| AndrewTate7789 explică (pentru NataLee):

În viata reala e aproape imposibil, mai ales ca nu am fete în anturajele mele, majoritatea se cunosc încă din copilărie, grădiniță iar eu nu am cunoștințe fete de aceea apelez și la aceste mijloace