| Fefe_9488 a întrebat:

Caut status love?

3 răspunsuri:
| Diavolulestefemeie a răspuns:

Http://www.deviantart.com/ uite aici scrii love si iti da avatare misto;)

| Diavolulestefemeie a răspuns:

Te iubesc 12 luni dintr-un an, 7 zile dintr-o saptamana, 24 ore pe zi, 60 secunde dintr-un minut, iar daca mi-ar ramane o singura secunda in plus, te-as iubi!

Ai aparut ca un abur si de atunci imi insotesti pasii precum aerul, nu am uitat primul sarut caruia inca ii mai simt amprenta

a baiatule! Stai linistit tu te credeai smecherit? cand spuneai ca ma iubeai laughing) nici pe tine nu te credeai na eu te-am placut, nu stii ce fata ai pierdut!

Te Iubesc Dar nu-ti dai seama, ma faci sa sufar degeaba

Stau la geam cu cartea-n mana lumea crede ca ctesc, dar eu stau cu ea in mana si la tine ma gandesc!

Noptile-mi reci inghit amintiri atat de placute lacrimi secate ce ma invita sa recunosc momente far` de cuvinte Doar sentimentele noastre ce parca stau sa zica Voi scrie cu lacrimi

Poate fericiti vom fii in alta viata, poate singuri, poate nu poate-un anotimp al dragostei va reveni poate tu sau poate eu vom visa ca altadata

Pe hartia unei nopti de mai se prabusesc in vers cinci nori de lacrimi, o inocenta amintire si-un zambet sincer ce a fost si nu se mai intoarce

Erau zambetul tau sincer, glasul ce parca nu il mai aud... soaptele delire-n apus de noapte, imbratisarea noastra calda si sentimentele ce se ascundeau in noi era visul nostru poate, translucind in amandoi

Fiecare pas fiecare miscare fiecare atingere fiecare dorinta toate duc pe acelasi drum adanc metamorfozat, prabusite-n petalele-i rosii ale trandafirului miraculos

[scuze pentru avatare sunt cam adormita laughing) nu gandesc limpede]

Asa status astea sper ca`ti plac + avatarele rolling on the floor)

| shnel a răspuns:

Te iubesc te doresc date in sange ca glumesc

Întrebări similare