| Silvia93 a întrebat:

Caut un vibrator clitoridian destul de ok ca vibratii. Am cautat pe google dar gasesc numai pentru duble penetrare.
Cineva care stie ce anume face fiecare in parte,ma poate ajuta?
Fara prostii va rog, multumesc

18 răspunsuri:
| Drolja a răspuns:

big grin
Primul e doar pentru masaj, al doilea pentru penetrare.
Pe primul nu îl vei putea folosi pentru penetrare, are doar un cap pentru masaj şi vibraţii, şi cam asta e tot.

Eu totuşi tind să cred că ce zici tu că ai găsit acolo, e un dildo + vibrator pentru ***, şi nu un dublu dildo, pentru că cele pentru dublă penetrare au două penisuri de plastic de dimensiuni relativi egale şi e uşor de recunoscut la ce le poţi folosi.

| Drolja a răspuns:

Poţi să pui o poză, să pot să-ţi zic dacă ce ai găsit tu acolo sunt două dildouri, sau un dildo cu vibrator pentru clitoris.

| mihai69 a răspuns:

Poți folosi un aparat de „vibromasaj". Online găsești pe eMAG.

http://www.emag.ro/aparat-masaj-anticelulitic-medicura-m236/pd/D3Q46MBBM/
http://www.abbc.ro/mini-aparat-de-vibromasaj.html

Mai sunt unele similare celui de-al doilea pe la orice supermarket sau magazin de electronice&electrotehnice, mult mai ieftine (20...30 lei).

| Silvia93 explică (pentru mihai69):

Jucariile sexuale au fost facute pentru un singur scop..la fel ca si cel de vibromasaj...
mersi de intentie.

| mihai69 a răspuns (pentru Silvia93):

Crede-mă, astea au fost făcute cu același scop. Dacă nu mă crezi, caută și vezi filmul „Hysteria" (a fost și pe HBO; poate mai e pe HBO go). Așadar, eu vorbesc foarte serios - încearcă unul din ăsta, chiar vibrează cum trebuie!

| AutumnDay a răspuns:

Buna!
OhMiBod se cheama.
Cauta pe net, dar costa ceva happy

| Codreanu_Anduta_1991 a răspuns:

Bun, daca nu gasesti pe net, mergi la un sex shop, vei gasi acolo, cel mai probabil. Bafta!

| Silvia93 explică:

Cred ca imi dau si eu seama..nu sunt asa proasta. Dar unele care au doua capete are si stimulator pentru clitoris, dar eu caut fix pentru clit

| Silvia93 explică:

Ma asteptam la raspunsuri idioate gen ca al tau, mersi oricum.

| Leatherleader a răspuns:

Găseşti la sex shop câte vrei, şi de toate tipurile.

| Silvia93 explică (pentru Leatherleader):

As prefera online ca sunt timida si oricum nu am cu cine sa merg acolo happy

| lex79 a răspuns:

Cauta mai bine ca sigur, sigur sunt. acolo unde le-ai gasit pe cele cu dubla penetrare gasesti si pentru clitoris, cauta in categorii si descriere.
eu n am sa caut in locul tau.

| Silvia93 explică (pentru lex79):

Am cautat, fix la clitoridiene dau prostii d alea cu 2 capete ....pentru clit si inauntru sau chiar triple...
Nu am zis sa cauti tu.

| lex79 a răspuns (pentru Silvia93):

Si cum altfel sa ti demonstrez ca exista, decat daca iti dau mura n gura?

gasit intr-un minut pe primul site care a aparut pe google la cautare. de unde si dovada ca nu stiti sa cautati sau nu vreti sa cautati voi, e mai usor sa o faca altii pentru voi.
cache/images/products/7989/waterproof-mini-finger-vibrator-1_243_240.jpg

| Silvia93 explică (pentru lex79):

Prostie d`asta gaseam si eu laughing
n am zis ca nu exista. voiam sa stiu exact ce sa cumpar ca nu ma pricepi
aia e o prostie, daca te uiti e si forma de caracatita ***

| maria9777 a răspuns:

Ia-ti hitachi. E bestial.

| Silvia93 explică (pentru maria9777):

E prea mare si nu locuiesc singura laughing)