Ai grija si la alimentație, fara prea multe prostii. Daca esti la pubertate e normal sa ai tot felul de schimbări de genul dar sa nu persiste foarte mult. Daca situatia ramane la fel te sfătuiesc sa consulți medicul ginecolog
Am 18 ani, si imediat dupa începerii vieții sexuale am remarcat aceasta schimbare...
Ai grija, daca se reduce de tot, sa te pregatesti de botez.
Nu cred ca este vorba despre asta având în vedere că am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative...
Iti recomand sa mergi la un medic, sunt si fete care scapă ușor de acesta perioadă. Stai linistită că nu cred ca poate sa fie ceva grav. Sunt șanse mari sa fie totul normal.
Acum 6 ore | olteanuana explică (pentru darrio2007):
Nu cred ca este vorba despre asta având în vedere că am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative...
Trebuie sa-ti amintesc in cazul in care nu esti bine documentata si corect informata, faptul ca REZULTATUL testului de sarcina pentru a fi : VALID, VALABIL si CORECT in proportie de peste 98-99%, trebuie sa fie facut/efectuat neaparat in perioada OPTIMA si anume NUMAI dupa ce au trecut MINIM 21 de zile de la data OVULATIEI in cazul in care este cunoscuta aceasta data,
sau dupa trecerea a MINIM 21 de zile fata de data la care a fost intretinut ULTIMUL act sexual neprotejat, in urma caruia sa fi existat posibilitatea sa ajunga sperma in vagin.
Rezultatul testelor de sarcina care sunt facute inainte sa fi trecut cele 21 de zile, sunt de regula FALS NEGATIVE in proportie cu atat mai mare cu cat au fost facute inainte de termenul minim de 21 de zile. Multa sanatatE!
linarkfts întreabă: