Daca s-a controlat perfect, primul contact are risc intre 4 si 27% (datorita lichidului de lubrefiere care contine spermatozoizi). Daca intre cele doua contacte sexuale, barbatul a URINAT si s-a SPALAT cu apa calduta si sapun pe organele genitale, riscul celui de-al doilea contact este acelasi (intre 4 si 27%). Daca nu a facut cele doua manevre (urinat si spalata), riscul maxim e practic dublu (adica un risc intre 5 si 50%).
Daca s-a controlat perfect, primul contact are risc intre 4 si 27% (datorita lichidului de lubrefiere care contine spermatozoizi). Daca intre cele doua contacte sexuale, barbatul a URINAT si s-a SPALAT cu apa calduta si sapun pe organele genitale, riscul celui de-al doilea contact este acelasi (intre 4 si 27%). Daca nu a facut cele doua manevre (urinat si spalat), riscul maxim e practic dublu (adica un risc intre 5 si 50%).
Stiind sa se controleze?! Dar de lichid amniotic nu a auzit? Persoana care a facut asta si-a asumat un risc foarte mare! Sunt sanse sa ramana insarcinata.
pa, pa.
Cam foarte mare riscul! Placerea ca placere, dar cum ramane cu riscul bolilor, dincolo de al sarcinii?!
Mai citeste si aici:
http://www.mayoclinic.com/health/birth-control/AN00197
@andradat-draga mea daca tu simti nevoia sa iei pe toti la misto e problema ta.Tocmai de aceea am si intrebat, nu crezi? Pentru a nu face aceiasi greseala iarasi.
Daca tu ai impresia ca daca faci sex esti smechera, e treaba ta.
Daca ai 12 ani si faci prostii din astea de ce iti mai faci griji atuncia? Sau iti place sa fii smechera si tare si sa vada lumea cat de tare esti?
Da, sunt riscuri scumpo stai linistita. Macar dupa ce s-a terminat prima oara s-a pisat sau ceva? Ca mai ramane sperma pe canalul penisului si la a doua partida cand elimina lichidul preejaculator, il elimina si cu o doza de sperma. Mai fa tu asa ca esti desteapta si ca in filme.
Intereseaza'te inainte sa faci greseli din astea.
Asta mi s-a intamplat si mie dar mi-am pus partenerul sa se stearga cu servetele umede.
Da sunt sanse foarte mari pentru ca pot ramane urme de sperma pe penis. trebuia macar sa se stearga cu seervetele umede. sau macar sa meaga la baie sa se spele, ori a fost prea infierbantat si nu a mai avut timp? treaba ta. bafta
Nu vreau sa supar pe nimeni. dar cand omul este disperat nu are nevoie de mistouri, 'insulte'. etc, daca tu crezi ca poti sa raspunzi la subiect este ok daca nu.mai bine lasi asa. Prin urmare ca sa fii tu sigura mai bine faci un test de sarcina.bafta :*
Anonima17191 întreabă: