| bhubhuaa a întrebat:

Ce ați face dacă ați avea prieten iar tatăl sau mama voastră nu va lasă de nici un fel? V-ați desparți?

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Elianna
| Elianna a răspuns:

Depinde cati ani ai! Ca daca ai sub 18 ani, parintii cam au acest drept de interdictie! Si cred ca fiecare dintre noi a trecut o data prin situatia asta! Parerea mea este ca in 90%din cazuri, parintii iti vor binele! Asa ca ar fi bine sa faci asa cum vor ei!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Never

| AnonimuPzDi a răspuns:

Buna happy asa am patit si eu acum 2 ani in fine parinti nu voiau sa auda de el `
chiar nu ma mai lasau sa ies din casa ma urmareau ca orice pas. straight face. Dar incearca sa stai de vorba cu ei ` daca chiar crezi ca meriita si il iubeSti mult... dar nu te certa cu pARinti pentru el daca l-ai cunoscut de cateva zile saptamani stiu eu ` daca chiar il iubesti nu te desparti de elhappy ` nu uita : dragostea depaseste orice obstacol :* fundabatting eyelashes?

| RXN a răspuns:

Acum depinde si ce fel de print le mai aduc pe acasa.Un specimen cu 10 clase, fara prea mari planuri de viitor si care sa nu stie a lege 3 cuvinte, nu le prea face nici lor cinste.Depinde si de varsta mea, daca as avea sub 15-16 ani,le-as da dreptate,daca as fi un copil tembel care nu prea da pe la scoala sau are niste note ca vai de ele sau o mentalitate infecta,din nou,ar fi o treaba logica sa-mi interzica.
Anumite conditii find respectate, as avea o discutie civilizata, in care sa-mi impun punctul de vedere.

| Papusik a răspuns:

Dragostea depaseste orice obstacol. happy

| SpecialGirl a răspuns:

Daca baiatul ma iubeste cu adevarat si ma vrea pentru ceea ce sunt nu mi-as asculta parintii pentru ca pana la urma nu ei imi dicteaza viata. Dar daca stiu ca el este un golan poate ca mi-as alege parintii.

| Bog15 a răspuns:

Depinde cati ani ai, sub 17 da, peste 17 ani, poti sa judeci singura, zic eu big grin

| Pufics a răspuns:

Aici ma potrivesc cu tinehee hee. Parintii mei nu au fost de acord ca eu si iubitu meu sa fim impreuna. Si ce crezi ca am facut? Ca am lasat`o balta doar pentru ca mi-au spus ai mei? In nici un caz. El e persoana pe care o plac, o iubesc si cu care vreau sa fiu iar pentru acest lucru nu ma va impiedik nimeni. In nici un caz nu as renunta la el doar pentru ca mi-au spus a mei. Asa ca daca chiar simti ceva puternic pentru persoana respectiva atunci nu renunta. Succes!

| Smeck15 a răspuns:

Daca il iubesti si ai incredere in elwinking te sfatuiesc sa vorbesti cu parintii! happy Sigur te vor ascultawinking spune-le ca il iubesti mult si ca nu poti sa stai fara el.:* SuCCeS!big grin

| Darkfable a răspuns:

Cu siguranta nu acum depinde si de persoana de cat de mult o iubesti cat de serioasa este relatia lor. Eu unul as faceo.