La inceput mi-ar fi foarte greu, as fi distrusa! fizic si psihic! cred ca singurul lucru care mi-as dori ar fi sa mor si eu acolo langa el ( mai ales ca mi-am pierdut si mama tot intr- un accident!)
Sincer prefer sa nu ma mai gandesc, deja imi dau lacrimile!
Sigur as fi distrusa!
Buna!
In primul rand condooleante prietenei tale. Cred ca e lipsita de puteri, atat fizic cat si psihic.
Ce as face?! As plange intr-una. Asta e clar, ar fi numai durere in sufletul meu, si teama.
Mai ales cand iubesti.
Nu doresc nimanui sa i se intample asta.
Si o prietena de-a mea, a patit ceva asemanator.
Dupa o relatie de 5 ani,in care respectivul a fost primul barbat din viata ei. S-au despartit. S-au iubit foarte mult.
La ceva timp,s-a combinat cu un alt baiat, cu care s intelgea foarte bine, ba chiar s-au mutat impruna si cum isi doreau un copil, a ramas insarcinata.
Fostul o cauta sa se impace, dar...in zadar.
La cateva zile afla ca, a suferit un accident de motocicleta, si-a murit.
Era sfasiata de durere.
Numai acasa la el, a stat pana s-au mai limpezit lucrurile. Risca sa-si piarda copilul. Logodnicu' i-a fost alaturi in orice moment.
Ar fi teribil asa ceva, dar cu greu mi-as reveni... oricum se poate sa ai o viata noua dupa.
Intrebarea ta ma face sa turbez. nici nu vreau sa ma gandesc.
Constientizez singurica un lucru: viata ar merge inainte si fara el.
O lunga perioada de timp totul ar fi ruinat, poate chiar as vrea sa ma sinucid daca l-as pierde, dar ar fi decizia gresita intr-un moment delicat.
Sper sa nu patesc asta mai ales pentru ca imi iubesc iubitul foarte mult si fiecare lucru din casa si din viata mea mi-ar amintii de el
sunt sigura ca si el ar suferii foarte mult daca m-ar pierde mai ales pentru ca se vede ca ma iubeste mai mult decat il iubesc eu pe el
Apoi dupa acea perioada ar trebui sa-mi traiesc viata normala chiar daca mi-ar fi greu si mereu mi-as amintii de el.
Imi pare rau pentru iubitul prietenei tale dar si pentru prietena ta, cred ca-i un cosmar pentru ea mai ales daca il iubea.
Pentru tine cum ar fi?
M-aș duce la mormântul ei, precum un câine ce-și caută stăpânul, și acolo aș sta până aș muri.
Daca as fii in locul prieteni tale, nu stiu ce as face! Ar f groaznic..Chiar imi pare rau pentru ea!.Dar daca as st dinainte(dar evident, nu as putea schimba asta!), m-as duce la el si i-as spune tot ce simt pentru el si as sta cu el pana moare!(Acum suntem intr-o situatie mai complicata!)...
DOAMNE FERESTE, FEMEIE! MA FACI SA DELIREZ PE AICI!
Daca s-ar intampla acest lucru, cred ca mi-as dori sa mor si eu...Dar as petrece mult timp la mormant, as plange toata ziua si nu mi-as mai reveni niciodata.As muri pana la urma singura si trista.Si vorbesc serios!
Hmmm, as fi afectat o perioada de timp, dar din moment ce nu cred in suflet pereche, as reusi in cele din urma sa trec peste, cu aparitia altei persoane in viata mea...
Ar fi groaznic, am mai fos intrebat asa ceva dar defiecare data fug de a da un raspuns, pentru ca nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva...
M4RK întreabă: