O simpla si nevinovata joaca de copii.Ar fi fost cu totul altceva daca aveam mintea si experienta actuala. Parerea mea.
Si ce ai fi putut schimba daca aveai experienta de acum?
Nu stiu daca pot ca a fost dezamagire,am avut multe invatat din asta, a fost prima oara cand am crezut intro fata si ghici ce nu se merita in fine restul relatiilor m-au convins tot mai mult in fine, deci a fost o lectie de viata, sper ca am invatat destule, nu ma deranjeaza suferinta si faptul ca am crezut in ea ca am fost irational, ilogic crezand in fete
Hey, tocmai acum am observat ca mi'ai raspuns la intrebare
Super,multe vezi
No, binie, ca dai raspunsuri scurte
Vrei un roman de dragoste? o eu pentru tine sceiu o bibloteca
Ok...
No ea zi vrei sa scriu si despre tine in el, ce nume sa pun personajului tau?
Daniela
Daniela imi pare bine eu moartea nu vi in trasura mea spre iad? bine ca ai spus maine o sa scriu ceva pe blog, un roman, maine am o zi grea
As dori
Ai blog...?
Adica azi ----Ce faci azi? In Romania este aproape 3 AM, de ce nu dormi?
Nimeni nu se uita la profilul meu, unde esti de spui in Romania? apropo e ora 2, azi am treaba, munca draga
A da asa'i ca este doua ...sorry ...sunt in Spania
Castellon?
Nu, Region de Murcia ...8 ore departarre de acolo ( cu autocarul ) cu masina vreo 5 ore
Am fost in castellon, valencia in vacanta a fost extrem de frumos, desi nu am facut dragoste pe taramurile alea a fost ok, mi-au placut fetele bronzate, frumoase
Pe tine cum te cheama? cred ca ai 25 ...scorpion? daca nu ma inesl( nu conteaza )
Timisoara ...eu sunt din Targoviste...
Ray,numele e in username ca de aia l-am pus, la inceput era raymusic25tm pentru ca am avut radio un timp online, da am 25 de ani de existenta in care terorisez umanitatea cu prostia mea, sunt eu scorpie cu uni, sunt sagetator, da Timisoara aici m-am nascut, aici mam imbatat, drogat, desvirginat alte porcari de care sunt mandru, tu esti ardelenca vad si mama e din sibiu, as mege la munte da mi frica de inaltime si de ursoaice ca o sa ma vrea sa ma mance la ce frumos sunt
Nu sunt ardeleanca
Sunt munteanca )
Bunicul meu a fost moldovean )
Am sa trec prin Timisoara la intoarcere in Romania ....in septembrie ca trebuie' sa imi schimb buletinul. Mama ma obliga sa merg cu Autobuzul mortii
Drog, vreau si eu ( - Marijuanna
Daniela ne potrivim asa mult, am doar iarba din pacate
Da...
Ce'i cu toate intrebarile despre iubire si relatii, cine te'a dezamagit?
Prima relatie a fost destul de frumoasa doar ca eram prea copii.
KatiMe27 întreabă: