| abcdc a întrebat:

Ce a vrut sa spuna prin "o arzi la misto"?:-s.Contextul era cam asa:"Hai ma te arati sau o arzi la >misto"Tocmai ce stateam linistita la calculator si dintr-o data intra o persoana pe mine care incepe sa ma injure si sa vorbeasca urat.Nu stiu cine ar putea fi. Mi-e teama sa nu fie din acelasi liceu cu mine si sa-mi faca vreun rau. El zice ca eu l-as fi bagat in lista, dar sincer nu-mi aduc aminte deloc.straight faceNu stiu ce sa fac.sadE foarte vulgar si deaca m-as intalni fata in fata cu el, mi-as pierde firea.Sunt foarte timida.Nu sune certata cu nimeni si de felul meu nu intru in discutii aprinse cu alte persoane, chier si necunoscute.De felul meu stau in banca mea, prefer sa-mi vad de treaba mea.A.Si inca inca un amanunt :nu vrea sa spuna cine e. Orice sfat imi poate fi de ajutor.funda.multumesc!

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| SkittlesS a răspuns:

Imi place catelul tau (scuze de rasp) e fff dolce

| BlackMan a răspuns:

Zi ca nu esti tu la pc. numai prosti in lumea asta te baga in seama si te injuralaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai ignor si lasa-l sa vb singur nu trebuie tu sa askulti toate insultele care ti le adreseaza... cred ca daca ar fi fost din acelasi liceu cu tine tear fi contactat la liceu pana acum mai ales daca e mai mare asa ca dal sau dao naibi... si un mic sfat fi un pic mai tupeista nu-i lasa pe altii sa te,, domine´´winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna da-mi mie id lui, til aranjez eu papa