| Distortion a întrebat:

Ce activitati as putea sa fac cu prietenul meu ca sa ne distram impreuna : lucruri care nu le facem atat de des si sa nu ne plictisimbig grin

8 răspunsuri:
| Roxy a răspuns:

Pai mergeti cu cortu doar voi doismug
La un picnic cevabig grin
Gatiti(asta e chiar foarte misto daca va apuca "iubirile"prin bucatarie)
Mergeti in padure la o expeditiebig grin
Faceti karaokelaughing
Iesiti cu bicicletele sau cu rolelehappy
Mergeti la paintball(daca aveti unde)
Ce mai e amuzant si sigur nu o sa te plictisesti ii sa va machiati unul pe celalatlaughing
Dar nu il machiezi frumos.ci de exemplu il machiezi ca pe o tar*a sau sa arate bolnav(il faci alb si il dai cu rosu pe la nas)
Si tot acest timp el nu are voie sa se uite la cum il machiezi.Cand termina are voie sa se uite iar dupa aceea invers...
Eu cu varumio ne-am machiat odata ca pitzipoancele, ne-am imbracat ca si ele aproximativ si ne faceam poze in pozitii dinalea comica sau poze cu WC-ul in fundalrolling on the floor
Sunt o gramada de lucrui distractive de facut... timp sa aveti destultongue

| ingerell a răspuns:

Are masina? are permis?
faceti excursii de o zi 2 sau cat va permiteti
duceti'va impreuna la manastiri,
rezervatii,
locuri mai speciale din aceasta tara
piscina
nu trebuie sa va petreceti neaparat zilele in oras
cred ca v-ati saturat de el zic eu

| Error;x a răspuns:

Duceti'va la alergat.la cumparaturi. duceti'va intr'un parc de distractii.plimbati'va cu barca[e f romanticlove struck]. nu stiu sunt multe chestii.:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Out la plimbare sau in casa la ceva distractiv

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ooo sunt atatea de facut. uite ducetiva singuri undeva in natura, la plimbare prin parc, la film, la mall si nu inteleg cum sa va plictisiti? DOAR sunteti impreuna. mult succes pa 1

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faceti sex anal

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pettingsmug

| Distortion explică:

Pai asta e si chestia sad ca de plimbari si stat in casa ne-am plictisit. mi-a zis ca vrea sa facem ceva mai diferit big grin si azi trebuie sa ii zic ceva idei si vreau sa il surprind putin