| SeducTIV a întrebat:

Ce adora fetele la baieti?happy

Răspuns Câştigător
| AnonimA a răspuns:

Personalitatea

felul cum vb cu ele

big grin

14 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

Prietenul fidel ce se ascunde in pantaloni drooling

| DeeDee_4511 a răspuns:

Pai thinking Mie una imi place sa ma inteleg cu el, adica sa fim pe aceeasi unda.sa vorbim deschis, sincer.
Ador sa-mi spuna ca ma iubeste love struck sa ma alinte.sa ma faca sa ma simt speciala.
Sper ca te.am ajutat!happy

| PredatoR a răspuns:

Banii, pachetele de muschi, BMW-urile, Audi-urile, vilele si putin caracterullaughing asta daca vorbesti de fotomodele si de 90 60 90... daca nu, nu stiu?laughing

| Seniorithabebi a răspuns:

Sa fie intelese, sa fie bagate in seama de catre parteneri, sa nu fie inselate, sa fie alintate, sa se simta mereu protejate :X:X

Răspuns utilizator avertizat
| DeadAngel a răspuns:

Cred ca tocmai asta ca sunt atat de masculini, ochii lor :X:X. felul lor de afi asa nepasatori, acum depinde de fiecarre fata... dar sunt niste fiiinte care ne fac clar viata mai intersantalaughing

| cornelia_9446 a răspuns:

Buzele!love struck

| Диана a răspuns:

Mirosul şosetelor.

| costi a răspuns:

Uite mariela, ce fata sincera

| UrbanNinja a răspuns:

Mariela... poate tu adori scula
Altele nu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna` Dimi`big grin
Dpdv fizic`... ochii` day dreaming
iar moral. personalitatea, comportamentul` happy gandirea.`happy

| Sonia_4064 a răspuns:

Eu sunt o fata foarte dificila, recunosc. mi s-a spus de multe ori chestia asta. asa ca-ti spun ce-mi doresc eu de la un baiat:

1. sa stie toate tipurile de noduri pentru sfori, dar sa aiba dexteritate si tandrete cand ma leaga;

2. sa se uite si dupa alte tipe, eventual sa avem fiecare in parte si alti parteneri;

3. sa imi detalieze experimentele altor tipe pe el, ca sa am de unde sa invat chestii noi;

4. sa-i placa sa fie voyeur, fara sa intervina;

5. sa ma pupe mult.

| Sonia_4064 a răspuns:

Si am uitat sa mentionez, imi place sa fie destept, frumos si sa face sex ca turbatu

| SeducTIV explică:

Sonia trebuie sa recunosc ca esti "dificila"hee hee

Întrebări similare