anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce ai alege intre Familia ta, Imaginea in societate, si iubirea ta?

11 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Familia este si mereu va fi alaturi de tine si te va sustine. imaginea in societate...crezi ca ii pasa societatii in general de 1 individ? imaginea ti-o poti reface daca stii cum. iubirea ta? crezi? nu. intre familie si iubire nu as alege iubirea nici daca ar fi cel mai mare vis al meu (chiar daca pare visul perfect implinit)

| Radioactive a răspuns:

Pffffuuuu...între iubire şi familie se dă lupta, ce mai contează părerea celorlalţi? Mmmmmm.

| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Eu as alege iubirea love struck

| mgtow a răspuns:

Parintii.

| Theodora1234 a răspuns:

Eu as alege Familia mea si iubirea mea.

| pufulete17 a răspuns:

Pai ai gresit putin ordine...ar fi familia mea, iubirea mea si imaginea in societate! asa consider eu! familia este cea mai importanta ca de altfel pe locul 2 iubirile pe care ai sa le porti de`a lungul vietii, iar la sfarsit e imaginea in societate, pentru ca pe mine ma doare in C*R de ce crede lumea daca EU sunt fericit! bafta

| Anet a răspuns:

Familia,fiindca membrii acesteia sunt singurii care te sustin cand treci prin momente grele, singurii care te iubesc oricate greseli ai face, singurii care sunt alaturi de tine neconditionat.

| xButterflyxX a răspuns:

Familia mea, familia mea e mai presus de toate. iubirea mea poate trece. la fel si imaginea in societate nu se stie cand va decadea, insa familia mea va fi mereu alaturi de mine. la bine si la rau.happy

| 4ever_5725 a răspuns:

Parerea mea e ca toate 3 sunt importante dar trebuie sa alegi ceea ce te face mai fericit.cu ce crezi ca esti mai fericit iti asculti inima si doar tu poti raspunde la intrebarea asta

| Gh0s7d4n a răspuns:

Varianta c...

| Suhac a răspuns:

Familia...big grin

Întrebări similare