| shocky2 a întrebat:

Ce-ai alege? O tipa care arata super. si are finante [ care ar putea sa te lase dupa 1 luna -2 ] sau o tipa care e draguta modesta cu finantele dar in acelasi timp smart!?

9 răspunsuri:
| Bl3ndDjBl3nd a răspuns:

Pe aia cu finante fara nr fara nr tongue sa iti sp si de ce pentru ca fetele sunt ca tigarile imediat ce tragi un fum mai lung cu atat mai repede se duc laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai de unde sa stii care va ajunge sa te iubeasca cu adevarat.Alege-o pe care tiplace tie, nu ar trebui sa tii cont de comentariile noastre, Nu noi o sa fim cu eahee hee

| Bl3ndDjBl3nd a răspuns:

Iar daca o iei pe cea modesta si nu mai stiu cum iar tu o ridila la cer ea te va insela cu primul inger intalnit happy

| Mahoarcaskunk a răspuns:

O intrebare clasica. tu chiar astepti un raspuns?

| gigiro a răspuns:

Eu as alege o tipa pe care s-o iubesc! Ce legatura au finantele si chiar frumusetea in aceasta problema, nu vad.

| TotEu1993 a răspuns:

Sincer eu as alege o fata simpla, draguta, nu ma uit la bani, banii nu conteaza intr-o relatie dragostea este mai importanta decat banul.

| SperanteSpulberate a răspuns:

Doamne, Doamne, sigur ca pe al 2-lea, nu conteaza banii oamenilor, in primul si in primul rand sa fi fericit, ca degeaba ai tu bani daca esti pe moarte, nu ai ce face.Asa consider eu.
Bafta!

NOname
| NOname a răspuns:

Cea, care te va iubi cu adevarat, nu te va parasi (decat daca o fortezi, bineinteles), indiferent cat de frumoasa ar fi sau cati bani ar avea in cont. Nu dupa aceste criterii se alege o partenera de viata.

P. S. Frumusetea e trecatoare, iar banii si ei...vin, se duc... In schimb dragostea, intelegerea, respectul, chimia dintre voi doi sunt cele, care raman, daca sunt alimentate, bineinteles.

| Xeromorf a răspuns:

E trist ca te gandesti la bani... si e si mai trist ca intrebi oamenii despre alegerea ta! daca nici tu nu stii ce vrei, cum ar putea alti oameni, care nici nu te cunosc sa aleaga pentru tine? e ormal sa ceri o parere, dar la faza asta tu esti singurul care te poate ajuta! si sa nu uiti niciodata de inima ta!