Daca as afla asta, as ajunge la dureroasa concluzie ca nu stiu sa "citesc" oamenii, ca ma las inselat prea usor, ca am principii de selectie nesanatoase in ceea ce priveste alegerea prietenilor si a iubitei; De facut nu ai de facut decat un singur lucru intelept: sa termini din clipa in care ai aflat, cu ambele parti!
Daca tu esti "paratul" ai o problema: esti un om prea slab, un om care isi pierde prea usor capul, care inseala asteptarile oamenilor care ii ofera prietenia si increderea lor;
As putea sa continuu sa te jignesc, dar nu am niciun drept! Totusi sa nu uiti ceva: iti garantez din experienta ca in viata asta totul se plateste, iar roata se intoarce; asa ca asteapta-te sa iti zdrobeasca si tie sufletul o persoana speciala din viata ta! Sper ca nu ai pus intrebarea asta aici pentru ca esti mandru de ceea ce ai facut.
Depinde dacă băiatul e genul care recurge la violenţă pentru orice problema sau daca e e genul care "gândeşte la rece"dar cel mai probabil dacă se află se va despărţi de respectiva fată si va incheia relaţia de prietenie cu tine ori prin vorbe ori prin fapte.
În orice caz... fereşte-ţi capul!
Nu crezi ca stii deja raspunsul? adica, gandeste-te un pic:iubita ta si cel mai bun prieten al tau.Nu ti se pare un scenariu care sa iti ofere un raspuns transant la intrebarea ta? Adica pana la urma e vorba de doua persoane importante din viata ta sau ma rog a fiecarui om(spun asta pentru ca nu stiu daca e o intrebare potetica sau te-ai confruntat cu asa ceva) care te dezamagesc.Ce altceva ai putea face, decat s ale elimini din viata ta...
Daca o iubesti accepti si asta si ai grija sa nu se mai intample daca se mai intampla o lasi draq insa daca te poti despartii usor de ea o lasi pentru ca daca o face odata o face si a doua oara daca ii place pl nu are km sa steea doar cu tine daca insa a fost o greseala o scapare din partea ei si regreta nu se va mai intampla analizeaza bine situatia si vezi in care situatie te incadrezi baftaa
Eu sunt''paratul'' si nu stiu la ce sa ma astept din partea lui
cum va reactiona cand va afla?
Ias omora in bataie pe amandoi.mai ales daca am investit in ea pai o distrug si pe ea si pe el cat ca mie pr.