| geani_6822 a întrebat:

Ce ai face daca atunci cand vrei sa o termini cu iubitul\iubita din oarecare motiv nu poti pentru ca ea\el ti-a spus ca te iubeste prea mult si nu poate trai fara tine.nu vrea? rasp cu maturitate sincere va rog.chiar am nevoie.

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Eu i-as spune ca intre noi s-a terminat si atat. Cu timpul se obisnuieste si ma uita.

| MissL a răspuns:

Ii spui ca ai realizat ca ti la el/ea ca la un frate/sora mai degraba... nu tocmai ca la un iubit/o iubita big grin

| TimisoaraKBOOOM a răspuns:

Daca m`a inselat prietena fac in felul urmator: Ascult ce are de zis pana cand termina, ma uit patrunzator in ochii ei si ii spun intr-un mod trist : "Intre noi nu mai e nimic." si plec.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de situatie... daca daca nu i-as impartasi sentimentele eu tot m-as desparti de el pentru ca nu ar avea sens sa il amagesc si sa il ranesc continuu. Daca m-ar insela i-as spune ca trebuia sa se gandeasca la asta inainte sa gresasca.

| Lost0in0your0memories a răspuns:

Eu i-as explica clar ca daca voi continua sa fiu cu el ne va fi rau la aman2 si ca vreau sa pastrez doar amintirile frumoasa de pe vremea in care totul mergea bine. i-ar cere scuze si i-as spune ca timpul o sa-i vindece ranile si ca candva amintirea clipelor in 2 i se va parea ca o alta poveste a altui autor cu noi ca personaje.

| Nicky29 a răspuns:

Si care e problema? Daca tu poti trai fara el mergi mai departe.

| alexutza003 a răspuns:

O persoana atunci cand iti zice ca te iubeste foarte mult inseamna ca vrea sa te vada fericita iar tu trebuie sa il faci pe el sa realizeze ca tu nu mai esti fericita alaturi de el iar daca te iubeste cu adevarat te va lasa sa iti vezi de viata ta

| geani_6822 explică:

Precizez faptul ca 2ani am fost cu el si niciodata nu a facut nimic ca sa ma supere.doar f mici discutii