| Denisa a întrebat:

Ce ai face daca iubitul/iubita ta nu ar accepta ca nu mai vrei sa fiti impreuna si ti-ar da tone de mesaje si apeluri rugandu-te sa te intorci la el/ea? Asta in cazul il care tu nu il/o iubesti deloc dar el/ea pe tine "te adora". Sunt foarte curioasa de raspunsurile voastre. Cel mai inteligent primeste funda:*

Răspuns Câştigător
| IepurashRocker a răspuns:

Dacã ar fi un stress total... mi-as schimba numãrul de telefon, ID de mess... as face tot posibiliul ca sã nu mã mai contacteze! I-as mai spune clar si rãspicat sã mã lase în pace, sã accepte realitatea si sã treacã peste. În fond, fiecare cu viata lui, nu poti sta cu cineva doar pentru cã acea persoanã "te adorã". cã asa o faci din obligatsie si nu-i OK! big grin

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Ii fac lipeala cu o bunaciune.Gata.M-am spalat pe maniwinking

| Vizitiul a răspuns:

Mi-as respecta decizia, dupa ce am scuipat nu mai ling.

| Anecherry a răspuns:

Cred ca as avea o discutie cu el; daca ar fi foarte incapatant, l-as manipula si l-as intoarce astfel incat sa se convinga singur ca nu are rost sa continuie. poate ca nu e cel mai inteligent raspund, dar e o solutie utila. bye

| Jurnaldedecembrie a răspuns:

Din fericire sunt o persoana ''cu picioarele pe pamant'' si nu am relatii cu persoane pe care nu le iubesc.Si din moment ce il iubesc nu am cum sa renunt la el.Singura exceptie ar fi daca m-ar insela.

| psihox a răspuns:

Schimba-ti e-mail-ul, eventual nr. mobilului, fix-ul locuintei. Sau, daca nu functioneaza cu binele, atunci sa-i trimiti o poza ceva mai urata prin e-mail, sau altceva de acest gen, fara sa o ranesti prea mult, o ceva sperietura daca vrei sa nu mai fiti prieteni. Sau daca nu te lasa in pace. Va trebui sa ai ceva rabdare. Poate va fi cam greu. Asta-i viata.

| Miu_6243 a răspuns:

Asta mi se intampla mie straight face. Sincer incerc sa-l conving ca nu ii mai dau nicio sansa, ca s-a terminat totul intre noi.Si totusi nu vrea sa accepte.Acum ma doare ca o sa fim colegi de clasa straight face. Indiferent cat de mult o sa insiste nu mai vreau nimic cu el.Parerea mea este ca nu trebuie sa il evit (poate sa sufere enorm si sa se ajunga la ceva mai rau) ci din contra sa vorbesc cu el asa o sasi dea seama ca e bine sa ma aibe langa el ca amica, sa il sprijin cand da de greu si cu timpul o sa devin o sa devin in ochii lui o amica care il sustine si o sa renunte la gandul de a fi impreuna pentru ca o sa realizeze ca ne este mult mai bine asa decat sa fim impreuna si sa ne certam in fiecare zistraight face. Asta cred eu si stiu ca multi nu sunt de acord cu mine, dar parerile difera de la om la om :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum ar trebui sa sune cel mai inteligent?