Salut aici este vina părinților, ei sînt unicii responsabili și știau adevărul, de ce sau purtat așa cu voi, de ce v au ascuns adevărul, dar sînteți frați buni sau vitregi?
Sincer, aş pleca undeva departe şi nu m-aş mai întoarce decât după ce aş fi sigură că pot să-mi ţin sentimentele pentru mine şi că o să am puterea necesară să stau departe de... minunatul meu frate.
*ştiu că era întrebarea pentru băieţi, dar e interesantă*
As sta putin pe ganduri.si iash spune ca trebuie sa ne despartim dar nu pot. pentru ca te iubesc prea mult si suntem de nedespartit.si numi va fi pasa nice de legile bisericii ...in ziua de az fiecare schimba legile asa cum vrea el. poate ca nu o sati placa raspunsul meu dar asta e parerea mea.
E o chestie cat se poate de nasoala si de dureroasa. Dar despartirea e sigurul raspuns logic. Trebuie sa devenim frati chiar daca pana acum a fost mai mult. Ar fi irational sa am o relatie cu sora mea.
Urat as spune. Pai m-as desparti de ea, normal ca doar nu o sa fac incest... si sa ma purtat ca fratii. Alta solutie nu vad.
Pai incestul s-a facut doar nu stai 2 ani fara sa mentii relatii sexuale. Acum raspund pentru Hipno: mi-ar parea rau, as rupe relatia si m-as duce la biserica sa ma spovedesc.
Ai dreptate cu incestul deja produs. Totusi trec 2 ani in care se poate intampla orice pe plan sexual, dar nu e vina nimanui deoarece nu aveai de unde sa stii. Daca stiai sigur nici nu incercai o asemenea prostie.
E al naibi de urata situatia daca as fi in situatia asta eu m-as sinucide daca ai stat atat timp cu acea fata si ai afla ce ai aflat eu mi-aspune capat zilelor :
1. Asta nu mi-s-a intamplat mie personal dar am vazut-o intr-un film si am vrut sa vad parerea oamenilor
2. Da sa zicemm ca in cei 2 ani ar fi avut contact SEXUAL
3. Parinti nu au stiut decat in ziua cand stau intalnit intre ei (parinti fetei cu parinti baiatului )!
ASTEPT RASPUNSURI!
Dan întreabă: